Fool Me Once…

Featured Image

Začněme pomaloučku, polehoučku: Nikdo nám nechce říct, co v těch vakcínách skutečně je. Úředníci z úřadu pro „kontrolu léčiv“ v USA sice dokázali schválit vakcíny proti kovidu během rekordně krátké doby, protože k tomu použili legislativní zkratku v podobě „povolení k nouzovému použití“.

Nicméně 329.000 stran dokumentace od výrobce bude zveřejněno tempem 500 stran za měsíc – což znamená, že se celou pravdu dozvíme až za 55 let! Vlastně, co to povídám? Celou pravdu se přece nedozvíme, protože pomalé tempo zveřejňování dokumentace k vakcínám proti kovidu je zapříčiněno potřebou zcenzurovat to tak, aby výrobcům neuniklo nějaké výrobní tajemství.

Je mi proto ctí být občanem Evropské Unie, jelikož jsme USA konečně dohnali, a předehnali. Na rozdíl od zaostalých USA, u nás v Evropě cenzura neotálí, a je schopná zpracovat všechny dokumenty ihned, a bez okolků je vydat na požádání.

Co je ve vakcínách proti kovidu se tudíž z oficiálních zdrojů nedozvíte. A teď marš do práce, chátro líná! *neplatí pro lidi dotované státem

Mě to ale nevadí, naopak, jako konspiračnímu teoretikovi mi postup vlády USA a EU přímo lichotí! Konečně mám v rukou nějaký argument, který můžu všem vpálit do ksichtu. Vidíte? A vy jim věříte? Až do krve? A do krve vašich dětí?

Když nám to neřekne americká vláda ani Evropská Uhnije, dovolte mi představit doktora Roberta Maloneho, údajného architekta mRNA technologie použité ve vakcínách proti kovidu.

Robert Malone byl úspěšně zdiskreditován Vrchním Velitelem Odboje Proti Dezinformacím, Janem Cemperem a proto se nemusíte bát, že by třeba říkal pravdu. Robert Malone přece nevymyslel mRNA vakcíny. Nechápu jak takovému hoaxu mohl někdo vůbec uvěřit? On jenom objevil proces transféru mRNA chráněné liposomem dovnitř buněk tak, aby takto naočkované buňky začaly vyrábět žádaný protein. Například spike protein. Ale jelikož nevymyslel mRNA vakcíny jako takové, myslím že je zcela na místě nebrat ho vůbec vážně když říká, že mRNA vakcíny jsou „genová terapie aplikovaná do světa vakcín“, že mRNA vakcíny „způsobují nevratné změny v těle“, a že masové očkování mRNA vakcínami bez důkladných dlouhodobých výzkumů může mít za následek nejenom nezvratné změny v těle očkovaného, ale také nezvratné škody v těle očkovaného. Kromě již známých problémů se srdcem a sraženinami krve se doktor Malone pozastavuje zejména před snahou napíchat to do dětí, nebo do těhotných žen, protože mRNA vakcíny prý mají velký potenciál narušit zdravý vývoj plodu a následně rozmnožování jako takové.

Pro doplnění, například zde jistý kanadský poslanec z Ontária šíří informaci, že někde v kanadském Waterloo měli normálně jeden „mrtvý porod“ za dva měsíce. Ale letos se tam od ledna do července narodilo již 86 mrtvých dětí. To je vysoký nadprůměr, a pan poslanec zmiňuje, že matky všech mrtvých nemluvňat byly plně očkované proti kovidu, načež adresuje otázku přímo na kanadskou ministrini zdravotnictví, jestli má nějaké vysvětlení pro doktory, kteří na příkaz vlády naočkovali dané matky, a co teď tito doktoři mají jako říkat naočkovaným matkám, kterým umřelo dítě dřív než se narodilo? Pokud umíte anglicky, doporučuji video shlédnout a nepouštět ze zřetele, co na tak závažnou otázku odpoví kanadská ministrině zdravotnictví, Christine Elliott: „Vakcíny jsou bezpečné, otestované, a doporučujeme těhotným ženám, aby si daly tečku.“

Myslíte, že to nedává smysl? Ale to se mýlíte! Ono to smysl dává perfektní, jenom člověk musí pochopit co za takovým jednáním vrcholných politiků vězí: Úplatky, vydírání, a „reframing“. „Reframing“ je takzvané „přerámování“ vlivných osob skrze psychologické techniky používané tajnými službami, agenturami pana Sorose, a vůbec každou organizací, která na to má motiv, zdroje, a příležitost. „Reframing“ funguje tak, že napadenému dronu přerušíte kontakt se základnou, a dodáte mu špatné GPS koordináty, takže dron nakonec letí jinam než má Nicméně u politiků se v naprosté většině případů nejedná o logisticky a personálně náročné „přerámování“, protože úplatky a vydírání jsou zkrátka jednodušší. Ale to si nechám na jindy.

Tento článek je hlavně o držiteli nobelovy ceny za vynález PCR testu – Kary Mullisovi, a o tom co Kary řekl na téma „korupce ve vědě“ v rozhovoru s Gary Nullem v roce 1996. Žádám všechny anglicky mluvící, a o téma zajímající se lidi, aby toto interview  shlédli, a napsali co si o tom myslí, protože informace v něm vyřčené jsou ve světle posledních událostí velmi závažné. Ukáže-li se, že Kary Mullis mluvil pravdu, potom nezbývá než konstatovat: Houstone, máme problém!

Ten problém je zjistit skutečnou pravdu o tom, co jsou nebo nejsou virová onemocnění. Jak jistě víte, konspirační teoretici nevěří, že nějaký Kovid vůbec existuje, protože nikdy nebyl izolován do zkumavky. Ostatně ani takový vir HIV nikdy nebyl izolován do zkumavky. Nikdo nikdy neizoloval HIV do zkumavky tak, aby jste – slovy Karyho Mullise: „Píchli šimpanzovi injekci s virem HIV a on dostal AIDS.“ Jako že to zkoušeli, píchali do šimpanzů tekutiny z HIV pozitivních těl, ale těla šimpanzů to prostě rozebraly na kousky a nic se nestalo. Šimpanzi žili dál…

A právě proto Kary Mullis považoval hypotézu, že vir HIV je nakažlivý a způsobuje AIDS, za nesmysl financovaný z peněz daňových poplatníků, a navrhoval zcela zrušit veškeré vládní financování výzkumu, testování, a léčení HIV-AIDS. Tvrdil, že kdyby vláda zcela zastavila financování, všechen HIV-AIDS do týdne zmizí ze světa, protože celý tento podvod živí jen a pouze vládní financování zbytečných výzkumů, chybných testů a smrtících terapií, prosazované a schvalované Doktorem Faucim z amerického Národního Institutu Zdraví. Kary Mullis tvrdil, že HIV-AIDS, ale také Ebola a jiné „hrůzostrašné nemoci“ – jsou jen strašákem, kterého si v amerických úřadech veřejného zdraví vycucali z prstu, protože jim hrozilo, že pro nedostatek epidemií a pandemií přijdou o práci.

Kary Mullis také popisuje cestu, kterou k tomuto závěru došel: Kvůli své práci na PCR testech chtěl ověřit zdroje „jak byl HIV-AIDS objeven?“, „Kde jsou studie které experimentálně dokázaly vztah mezi HIV a AIDSem, a kde jsou studie které experimentálně dokázaly, že vir HIV je nakažlivý, a přenáší se z člověka na člověka?“ Při tom zjistil, že nic takového nikdy nikdo neprokázal.

Ano – přibližně miliónu Američanů plave v krvi vir HIV – ale nikdo nikdy nedokázal, že by tento vir HIV způsoboval AIDS – tedy kompletní selhání imunitního systému. Zároveň – kromě prokázaného přenosu HIV z matky na dítě, nikdo nikdy nedokázal, že je HIV jakkoliv nakažlivý, a že se může přenést z člověka na člověka skrze sex, a tak podobně… HIV pozitivní lidé, o kterých se říkalo že do roka umřou na AIDS, žijou dál. Žijou dál – ovšem pouze za předpokladu, že nepodstoupí terapii sponzorovanou z peněz daňových poplatníků, která je předčasně zabije. Kary Mullis doslova řekl, že léčebné metody sponzorované americkým Centrem pro Kontrolu Nemocí – CDC, způsobily smrt tisícovek HIV pozitivních pacientů, kteří by jinak bez povšimnutí normálně žili dál, a že se tudíž jedná o zločin horší než teroristický útok v Oklahoma City.

To že vir HIV způsobuje AIDS Kary Mullis přirovnává k „víře která nemá ve vědě co dělat.“ Poznat to prý lze podle toho, že vám nikdo neodpoví na otázky, a místo toho na vás za vaše nepříjemné otázky zaútočí slovy „nebuďte směšný, všichni přece ví že to tak je!“ Nebo: „Vaše pochybnosti o HIV-AIDS hypotéze zabijou stovky nevinných lidí!“ To je prý veškerý argument pro HIV-AIDS hypotézu, a jako takový se zakládá na víře, protože není nijak vědecky podložený. A jediné co tento podvod drží při životě jsou prý peníze daňových poplatníků skrze granty schvalované doktorem Faucim z NIAID. https://www.niaid.nih.gov/about/director

Léčba HIV probíhá tak, že aby pacienti neumřeli, budou do nich píchat jedy tak dlouho, dokud neumřou!“ Karry Mullis

A proto se jako lajk ptám všech zasvěcených: Dokážete vědecky prokázat, že vir HIV způsobuje AIDS? Myslím, že je to velmi závažná otázka, protože na ní možná stojí důkaz, zdali vir SARS-CoV-2 způsobuje onemocnění Covid-19? No uznejte, nebylo by to krásné, kdybyste předložili nezvratné, experimentálně ověřené důkazy, a všem konspiračním teoretikům, co tvrdí že kovid neexistuje, sebrali vítr z plachet? Ten vítr totiž fouká všude tam, kde důkazy chybí.

Strávil jsem skoro celý den brouzdáním po internetu, a vyrobil tuto koláž z obrázků známých virů. Na první pohled mě zaujalo, že jsou si podobné, jako vejce vejci.

Proto zřejmě nelze tvrdit, že ty malé ospajkované kuličky neexistují. Musím si tudíž vymyslet jinou konspirační hypotézu: Nejdřív jsem se snažil dokázat, že viry skutečně neexistují, ale oni nějak existují. Přirozeně jsem se tudíž chytl další nejlepší hypotézy – totiž že viry nejsou příčinou, ale důsledkem onemocnění. Něco jako vysoká teplota není příčina, ale obranná reakce proti nemoci. Tudíž, zkusil jsem dokázat, že viry nejsou nakažlivé. Ale tam mi klacek do kola hodil „jednoduchý opar“, který už pravděpodobně dostal každý, kdo se kdy líbal s holkou. (nebo s klukem?) Tudíž: Vzal jsem „jednoduchý opar“ za svou bernou minci, a jal se ho porovnávat s HIV a SARS-COV-2. A vylezlo mi z toho následující:

Viry HIV a SARS-COV-2 mají velmi mnoho společného!

  1. Existují statisíce až milióny „bezpříznakových přenašečů“, u kterých se žádná nemoc nikdy neprojevila.

  2. Jako primární forma prevence před HIV a SARS-COV-2 se přikazuje: „Bojte se kontaktu s lidmi! Izolujte se!!!“

  3. HIV-AIDS vyžaduje kondomy, KOVID vyžaduje roušky.

  4. HIV a SARS-COV-2 jsou extrémně drahé viry: Za jejich „výzkum“, „testování“ a „léčbu“ daňoví poplatníci zaplatili, platí, a budou platit stovky miliard dolarů.

  5. Financování testování a léčení HIV a SARS-COV-2 propaguje, a granty na výzkum schvaluje, nejlépe placený americký úředník, Doktor Fauci.

  6. Pokud je u člověka objeven SARS-COV-2 nebo HIV – „musí se ze zákona léčit zákonem stanovenými postupy a nikdy jinak!“

  7. Léčba SARS-COV-2 a HIV probíhá skrze experimentální léky, u kterých se nehledí na vedlejší účinky.

  8. Léčba SARS-COV-2 a HIV nikdy nekončí…

  9. AIDS i COVID se projevují nezměrnou škálou příznaků, od bolesti hlavy po rakovinu konečníku: Navzdory miliardám z daní, utracených za výzkum, nikdo dodnes nechápe jak to ten virus dokáže, že zcela náhodně napadá tolik různých orgánů v těle, a jaktože se nemoc u každého pacienta projevuje jinak?

  10. Lidé s AIDS nebo s COVIDEM zpravidla umírají na nějakou „jinou nemoc“, než přímo na AIDS nebo COVID.

  11. Kdo nevěří na HIV-AIDS, ohrožuje životy nevinných lidí! Kdo nevěří na KOVID, ohrožuje životy nevinných lidí!

  12. Profesionálové v oblasti medicíny, kteří si dovolí říct, že HIV nezpůsobuje AIDS, nebo že SARS-COV-2 nezpůsobuje COVID – jsou okamžitě sprostě napadáni, ostrakizováni, jsou jim odebrány veškeré granty, a jejich profesní kariéra končí na smetišti dějin. Pokud tedy nejsou financováni ze soukromých zdrojů, jako Kary Mullis blahé paměti, a mnozí další

  13. Kdokoliv si dovolí veřejně kritizovat stranou a vládou schválené léčebné metody, je skrze veřejná média okamžitě exemplárně potupen.

  14. Nikdy nebylo experimentálně dokázáno, že HIV se může přenést z člověka na člověka, stejně jako nikdy nebylo experimentálně dokázáno, že se SARS-COV-2 přenáší z člověka na člověka. (*change my mind)

  15. Nikdy nebylo experimentálně dokázáno, že HIV způsobuje AIDS, nebo že SARS-COV-2 způsobuje COVID. (*change my mind)

* Odkazované video s Kary Mullisem začíná příhodou, která se stala před sto lety v USA: Chudí jižané trpěli „nakažlivou nemocí“ zvanou Pellagra. Fakt, že tou nemocí trpěly celé rodiny byl brán za důkaz, že se jedná o nakažlivou nemoc. Úředníci násilím odebírali děti rodičům, a dávali je do státních dětských domovů, kde se děti zázračně uzdravily. Až někdy ve dvacátých letech minulého století se zjistilo, že Pellagra není žádná nakažlivá nemoc, ale důsledek nedostatku vitamínu B3, a že „zjevná nakažlivost“ Pellagra byla způsobena tím, že chudé rodiny nejedly nic jiného než kukuřici, která vitamín B3 neobsahuje. Děti odebrané z rodin dostaly v dětských domovech chleba, a to je to, co je z Pellagra vyléčilo. Proto když si všichni myslí, že je nějaká nemoc nakažlivá, neznamená to nutně že se skutečně jedná o nakažlivou nemoc: „Zjevná infekčnost“ může být způsobena také jinými faktory jako jsou špatná strava, životní styl, chemická nebo radiační otrava.


19.12.2021 Barn Swallow


Související články:


12345 (242x známkováno, průměr: 2,31 z 5)
23 830x přečteno
D-FENS © 2017