Hlasování o výjimečném stavu: sociopatický vydědrač versus přizdisráč, rozhodl sbor bolševických hulibrků

Featured Image

Naše slavná vláda žádala v parlamentu o prodloužení výjimečného stavu. Náš pan premiér trval na tom, že bez psychopatických fízlů a bezuzdné represe to nepůjde, protože tím by vyčerpal své terapeutické prostředky pro boj s pandémií a jeho prognózy byly černější než Flégrovy mrazáky.

Dobře se přitom ukázal sociopatický naturel pana Babiše, kdy se pokusil parlament sprostě vydírat, předtím mu tato taktika vyšla. Jenže tentokrát padla kosa na kámen.

Mezitím ještě vláda stihla uzavřít 3 okresy. Považte tu drzost a bezbřehé sprosťáctví ministra Blatného, který na jednu stranu omezuje lidská práva úplně zdravých lidí, ovšem na druhou stranu odmítl pomoc z Bavorska nabízenou pro sousední okres Cheb, aby ulehčil tamní údajně přetížené nemocnici. Čili zdraví lidé do kriminálu nemocným lidem se ale pomoci nedostane. Jediné logické vysvětlení prostě je, že ministr Blatný, nebo spíše premiér Babiš (protože Blatný není schopný samostatně vést svěřený resort a pouze papouškuje to, co se mu řekne) je prostě bolševický sociopat, který ztratil absolutně pojem o racionalitě a jen doufá, že čím odpornější činy spáchá a čím hysteričtější bude, tím se mu více lidí podaří zastrašit a nikdo nepozná, že poškození české ekonomiky bylo zbytečné. Nevím, komu se tímhle chce zalíbit a co si myslí, že se stane.

V Okresu Cheb je aktuálně 1033 nakažených chřipčičkou, z toho asi 50 lidí bude mít těžší průběh onemocnění. V okresu Cheb žije podle aktuálních dat 91 600 obyvatel, krutopřísně nakažených je tedy 1,1% obyvatel. Asi každý devátý člověk z tohoto okresu je již imunní a nepředstavuje pro nikoho žádné nebezpečí. Přesto je na takové obyvatele uvalen zákaz vycházení a zákaz cestování jako za Protektorátu. Kam až sahá emocionální štítivost nad obyčejnými lidmi u premiéra Babiše? Nebo snad jde o nějaký pokus vyzkoušet, kolik sprosťáren a buzerace silovými složkami snese běžný občan? Těžko říct.

Špitály prý přetékají covidovými pacienty a praskají ve švech. Zde to můžete reálně vidět na příkladu Fakultní nemocnice Brno. Obložnost, starý bolševický ukazatel, který z ekonomického hlediska není vůbec k ničemu dobrý, však nyní můžeme využít k meziročnímu srovnání, abychom dokázali odlišit novinářskou hysterii a realitu. Proti roku 2019 je v průměru využití lůžek o 10% nižší. Je to způsobeno tím, že Babiš a jeho vláda v rámci nouzového stavu zakázali pod přísnými postihy veškerou elektivní zdravotní péči, zejména operativu, což VZP jistě zohlední v platbách pro příští roky. Zdravotníci, kteří si nyní myslí, jak jsou středem mediální pozornosti, tleská se jim a dostávají od Babiše COVIDovné, tak dávají hlavu do gilotiny, když nemyslí na zadní vrátka. Po strašlivé pandémii budou hubená léta a je čeká reprofilizace lůžek a propouštění – vše na základě současných dat. To chytřejší nyní provádějí rekonstrukční práce, neb vědí, že se bude možno na něco vymluvit.

Za rok 2020 zemřelo asi 130 000 lidí, což je vysoce nad průměrem úmrtnosti za posledních 10 let. Z toho pouze 10 000 jich zemřelo na COVID, přičemž tento údaj vyplývá z vládního statistického mičurinství, na základě prohlášení Vasila Biľaka českého zdravotnictví pana Blatného jsme se dozvěděli, že ve skutečnosti jich na COVID zemřela asi třetina uváděného počtu. Čili zde proti normálu máme asi 26 000 „nadbytečných“ úmrtí na „necovidovou příčinu“ proti 4 000 vulnerabilních jedinců zemřelých přímo na COVID. Myslím, že schopnosti a efekty nouzového stavu a koronavirové epidemie nemohly být demonstrovány lépe. Jde asi o takovou netradiční formu důchodového pojištění, neb většina z těch 26 000 zemřelých na necovidovou příčinu byli zřejmě důchodci. Napadá mě, jestli vláda nechce na důchodech ušetřit, aby splatila ty obří megadluhy za stav nouze.

Reakce opozice na ukončení nouzového stavu, který již dávno neslouží racionálně vůbec ničemu, byla rovněž velmi zajímavá. Nad všechny zbabělé krysy světa vynikl především předseda ODS pan Fiala, který navrhl, aby to sněmovna Babišovi zase odklepla, protože on má naděláno v kalhotách, ale zase se nechtěl dopustit přizdisráčství sám. Takže navrhl, že on se svým voličům klidně vymočí na záda, ale pouze tehdy, pokud tak učiní všechny ostatní opoziční strany. Takhle sprostého licoměrného pokrytce a slabocha, aby člověk pohledal. ODS je tím pádem absolutně nevolitelná do doby, než se této malé pokrytecké krysy zbaví.

Předseda ODS pan Fiala má plnou hubu ochrany podnikání, svobody a odpovědnosti, ale když přijde na lámání chleba, tak veškeré tyto ideologické principy jdou stranou, své voliče hodí přes palubu a nechá se vystrašit kdejakým prolhaným fanatikem. Je to slaboch a pokřivený chudák a já absolutně nechápu, jaká síla jej dostala na předsednický post parlamentní strany. Asi v ODS budou stále panovat ty stejné korupčnické mechanismy, které přivedly do předsednického křesla pana Nečase, dalšího betasamce a slabocha, který sebou nechal orat a vláčet nejen svojí metresou.

Neomarxistický soudruh a digitální svazák pan Bartoš to ovšem udělal ještě fikaněji. Na parlamentní úrovni to Babišovi zatrhnou, ovšem obratem ruky to na municipální úrovni opět zavedou, takže pravá ruka neomarxisty Bartoše, jistý neomarxista jménem Hřib, se už nechal slyšet, že výjimečný stav obratem vyhlásí na úrovni Prahy a některých krajů, takže Babišův stav nouze sice digitální svazáčci odmítají, ale budou si lidi raději buzerovat a okrádat sami. Většina hejtmanů, kteří by chtěli buzerovat sami, jsou beztak podřízení Babiše a loajální členové ANO.

To soudruh Hamáček, to je jinačí číman. Ten se do řešení problému pustil hezky po bolševicku. Prohlásil, že mu odmítnutí nouzového stavu parlamentem prostě nevadí a stav nouze si vyhlásí znovu na truc a stejně, protože když přijde na aplikaci státního násilí, s ústavou a nějakými zákony si zrovna on může vytřít prdel. Stačí, aby si vymyslel nějaký důvod páchání fízlího dobra. A jak říkal velký Hamáčkův vzor Mao-Ce-Tung, moc je ukryta v hlavni pušky. On velí armádě 40 000 fízlů se zbraněmi a sledovací technikou, a tak mu může nějaká ústava být ukradená, protože podle pana Hamáčka a potažmo ČSSD má právo ten, kdo má v ruce klacek, respektive dostatečně účinnou zbraň. A jako argument pro použití klacku uvede imaginární mrtvoly. Soudě dle mortalitních křivek tyto mrtvoly spíše už zemřely a to na nedostatek normální necovidové zdravotní péče, tak nějak nevím, čeho se soudruh Hamáček tolik bojí. Koneckonců on sám chřipčičku prodělal, když sám porušoval protiepidemická opatření, tak ví, do čeho lidi jdou. Na druhé straně soudruh Hamáček má dlouhodobou snahu omezit maximálně práva občanů, neboť nějaká práva mu jako tátovi všech fízlů velmi vadí. On a jeho fízlové přece nejlépe vědí, co je pro lidi dobré, a že to lidi nechtějí pochopit, je jejich problém. V Evropské komisi z něj musejí mít samou radost.

Tak se nakonec další porušování základních práv a svobod prosadilo tzv. na sprosťáka podle not soudruha Hamáčka. Babišovi straničtí podřízení na pozici hejtmanů unisono požádali o prodloužení stavu nouze, čemuž pan premiér Babiš dnes opravdu s „těžkým srdcem“ vyhověl. Opět se ukazuje, jak je výhodné volit ANO na všech úrovních exekutivy. Ústavou si naši papaláši hezky vytřou prdel. Panu předsedovi ODS Fialovi určitě spadl kámen se srdce.

Inu, máme to u nás ale ústavní pořádek, jen co je pravda, dobře si to pamatujme. Míč je teď na straně opozice. Buď budou jen tak plkat na tiskovkách ale ve skutečnosti neudělají nic, protože jde jen o volební tanečky ale ve skutečnosti jim to vyhovuje a myslí si, že voliči jsou úplně blbí. Nebo spustí ústavní Ragnarök, protože za toto patří Babiš už do kriminálu. Protiústavní a protizákonné vyhlášení stavu nouze a jeho vymáhání je jednak s vysokou pravděpodobností trestný čin proti ústavnímu pořádku našeho státu (Teror, Rozvracení republiky a Sabotáž) a jednak, pokud se opozice bude chovat konzistentně, musí nyní vzniknout ústavní krize a dojít k odvolání vlády. Protiprávním vyhlášením stavu nouze, ať už ho hejtmani požádali nebo ne, proti vůli a usnesení pralamentu, se totiž pan Babiš jednoznačně posunuje do kriminální sféry.

Udělají to ti vychcaní přizdisráči, co mají lidská práva a svobody úplně na háku? Nebo to nejsou takoví přizdisráči, jak to nyní vypadá? Odvolají Babiše? Zatknou ho spolu s Hamáčkem? Připraví ústavní žalobu? Pokud totiž platí vše, co řekli a odhlasovali předtím, tak by měli.

Tak schválně, vsaďme se a dejme si přitom kávičku.


15. 2. 2021 Challenger


Související články:


12345 (249x známkováno, průměr: 1,49 z 5)
14 983x přečteno
D-FENS © 2017