Manuál pro tubusáky

Featured Image

Tubusák = osoba, která zcela věří vládním nařízením proti covid-19, naprosto oddaně uctívá roušku/respirátor a nasazuje je sobě i svým dětem i na prázdné ulici či v lese, radostně očkuje sebe i své děti rok vyvíjenými vakcínami, a agresivně útočí na všechny, kteří se odmítají dusit v hadru, testovat a očkovat.

Polotubusák = osoba, na kterou se vztahuje některá část z ustanovení.

(následuje uniklý záznam z tajného jednání Svaté církve covidovy, prokládaný Alienovými kacířskými glosami)

Bratrům a sestrám tubusákům, zdar nazdar!

Vážení covidoví spolusoudruzi, děkuji Vám za už skoro dvouroční snahu zkrotit (ne)přátelský virus a vymýtit jeho odpůrce. Bohužel se nám rozmohly některé škaredé nešvary ve vlastních řadách, které musíme společnými silami odstranit!

– Dodržujte, kurva, ty rozestupy!

Je sice krásné, že mátě na hubě hadr za dvě pade, ale když na všechny kolem dýcháte, melete, chrchláte, kašlete z pár centimetrů, je to úplně k hovnu. Zvláště se na to specializujete ve frontách v obchodech, kdy se mačkáte na lidi před vámi, zatímco jim nadáváte, že nemají pořádně nasazené hadry či je postrádají úplně. Sorrypako, je možné, že je to nejen retardované, ale i kapánek pokrytecké. Pak se nesmíte divit, že tu a tam dostanete vynadáno nebo rovnou nerouškovaně přes držku viry neviry od zastánců osobního válce a lvího teritoria.

– Dávejte si ruku před držky!

Zase si jen říkám, co vás vy hovada doma i ve škole učí?!

Co jsou tady roušky a respirátory, ještě víc soudruhů zcela rezignovalo na základní etiketu ze školky.

Když kašleš, soudruhu, dej si před hubu ruku a to ideálně předloktí. Jo, i když na ní máš roušku, není to skafandr. Můžeš si tam dát i starou dobrou dlaň, lepší než nic. Potíž trochu je, když s ní pak saháš na všechno a všechny okolo.

– Umývejte si pracky, prasata!!!

Epidemie nebo ne, po příchodu domů, po vyvenčení na hajzlu, před jídlem a po zvrhlém sexu je normální umývat si ruce mýdlem. Kdyžtak to učte i své děti a ženy, často o tom od rodičů nic nevědí.

– Chodí se po pravé straně!

Všichni tady víme, že my s rouškama a respirátorama jsme ti lepší, ale po ulici se chodí zásadně po pravé straně!

Ne po levé a ani ne uprostřed. Proč? Protože jinak bychom se tady pozabíjeli, voe.

Je mi hrozně líto, ale to, že máš na hubě cool roušku, čumíš do mobilu, v uších máš pecky, četl jsi o řízení za první republiky a volíš levici či pravici, na tomto základním principu vůbec nic nemění.

– Pamatujte na hygienickou manipulaci se svatou rouškou a s vysvěceným respirátorem!

Kdoví, proč mají všichni covid fanatici takový nepěkný obsedantně-kompulzivní zvyk, kterému se věnují nonstop, někteří dokonce na televizních obrazovkách, kázajíc koronafašistická moudra o nezodpovědných odpůrcích.

Vážení nesvéprávní covid idioti, je opravdu úžasné, jak hadry poctivě nosíte doma i venku, ale pokud si na ty kontaminované čubčí náhubky neustále zepředu saháte prackama a těma pak saháte na sebe i na všechno a všechny kolem, tak jste superpřenašeči všech sraček, co se na tom hadru nachytaly. Kdyby tady byl skutečně smrtící virus, jste vy i vaši blízcí s tímto zvykem už tisíckrát tuzí jako robokopovo péro v bobřím tunelu.

– Koukejte si měnit ta rouška a tě respirátore, pitomci!!!

Hele, opět a znova vám vyjadřujeme nehynoucí úctu, jak fantasticky nosíte hadříky vždy a všude, za každého počasí. Ale to byste nevěřili, jejich původní účel není nosit je vždy a všude dny, týdny, měsíce a roky, ale měnit je každých cca 30 minut a taky ihned po zvlhnutí. Rozumíme, že se pak to kovidování trochu prodraží, ale na takové maličkosti nesmí správný věřící koukat! Zvláště, když vám je už vaši covidoví vůdci nakoupili za těžké miliardy a jejich děti, kočičky, pejsci a křečci budou bez vaší kázně trpět hlady nebo nedostanou včeličku!

Chápeme, že věříte v jejich nekonečné supermanské schopnosti proti virům za výrobní náklady pár haléřů v Bangladéši, i když se k tomu nechtějí jejich výrobci v disklejmerech znát, takže to už řešit nebudeme.

Jen úplný hoaxově-desinformační alobalový debil by se chránil proti smrtícím virům celoobličejovou maskou za těžké tisíce a biohazard oblekem i režimem. Moudří a zodpovědní občané na to mají henty rouške.

– Nemakejte na te rohlíke, prasata!!!

Nevím, co vás ti rodičové doma a píčelky ve škole učili, ale normální je nesahat na pečivo v krámě holejma prackama, ale vzít si na to aspoň ten igelitovej pytlík, co tam je. Když už jsme u toho, u ovoce a zeleniny to můžete v rámci sebezdokonalování kovidové disciplíny zkusit taky.

– Nekousejte si nehty…

Jako víte co, všechny ty respirátory, testy, vakcíny, promyšlená opatření…a vy si mi pak strkáte prsty do huby, někteří i v televizi (zdravíme nejmenované komerční sportovce podporující soudružsky blm, lgbt apod.).

To si ze mě děláte prdel, hoši a děvčata???!

– Focením viry nezkrotíme.

Na fotce na socsíti zatím fakt hadr na ksichtu mít nemusíte, přenos viru internetem oznámí vláda až zítra.

Přesto vám děkujeme, že máte už rok a půl profilové fotky s hadrem, abyste byli hrdinně lépe identifikovatelní hygieně i odpůrcům. Není nad odvážné lidi, kteří si umí stát za svými názory a chováním.

Tak na tom všem musíme společně drazí spolusoudruzi zapracovat. Protože většinu těchle hovadin ti odporní odmítači dodržují a dokonce je někteří z nich dodržovali i dávno před pekelným virem.

Protože jinak, vy nedisciplinované nesoudružské mrdky, nikdo vás ani mě nebude brát vážně, když řvete na zkurvené odmítače kvůli rouškám z deseti cenťáků, při tom si hmatáte na rouškodržku a předtím na rohlíky, okusujete si hnáty a ještě se po ulicích motáte jako duhové ovce v deliriu!

Jak mám pak, vy tupá maso, obhájit naše cíle, když všechno stranické úsilí sabotujete?!!!

Je fakt, kurva do prdele problém, vole, když chceme ty zasraté antirouškaře, antitestery, antifuckcináře a antib(r)ojlery dovzdělat a dovychovat, a pak se sami chováme jako virová hovada, pičo!

Nakonec by se totiž mohlo stát, že se kvůli vám nezodpovědným soudruhům v našich vašich řadách ukáže, že jste byli hlavními roznašeči všemožných virů, bakterií a jiných čupr breberek.

A pak by s námi ti neorouškovaní, neotestovaní, neočkovaní konspirační hajzlové mohli co?, no škaredě svěračově svíravými způsoby zakosit, podrtit a zatočit dřív, než to máme v další pětiletce naplánované my s nimi.

A to se nesmí stát!

Pamatuj, soudruhu, když dodržuješ tubusáckou pyramidu z hadrů, budou naše kovidové řady z kvádrů!

Tužte se a neserte mě!

 


29.08.2021 Alien


Související články:


12345 (149x známkováno, průměr: 3,63 z 5)
10 054x přečteno
Updatováno: 29.8.2021 — 23:11
D-FENS © 2017