Elektromobilita funguje. Ježka z klece vyndala i sexuální koučka Helenka Houdková

Featured Image

Pořád slyšíme nářky, že zavední plné elektromobility je nemožné, nejsou dostatečné zdroje energie, slabá rozvodná síť, nízký dojezd, málo baterek a blablabla. Přitom rovnice má úplně jednoduché řešení. A mohlo být zavedeno již před 75 lety.

V Říši se píše prosinec 1941. Válka je v podstatě vyhraná, stačí vykopnout dveře a rudý obr se sesype. Führer proto vyhlašuje válku ošklivému kysličníku uhličitému. Prvním krokem je odstranit kouřící auta z nových skvělých dálnic.

Na schůzce nejlepších mozků říše hledají řešení. Mohli bychom vyrábět elektriku z ropy a plynu. Josif je na nás ale nakrknutej a prej už nic nepošle. Navíc i když vyhrajeme, tak to bude chvíli trvat uhasit ropná pole a postavit infrastrukturu. Co takhle jaderné elektrárny, naši vědci na tom usilovně makají? To se zase nebude líbit Rakušákům. I když je postavíme, tak je nespustí. Pak je tedy jediné řešení snížit počet mobilistů. Richtig.

MUDr. Mengele má skvělé bezpečné vakcíne. Nikdo z testovaných si už na nic nestěžoval. Očkovací centra nazveme Das Kreuz, výherci slosování dostanou holínky a polní telefon. Datoví kouzelníci z MenzeSS připraví přesné % potřebné proočkovanosti, aby pro zbývající stačila současná elektrická infrastruktura. Herr Pflegr zajistí mobilní mražáky do ulic. Při dlouhém nabíjení aut pak bude dostatek opuštěných domů pro přenocování. Baterií bude dost z opuštěných vozidel, stačí je jen správně seskládat do velkých článků. Do 5 let můžeme spalovací motory u osobních aut zakázat.

Ke stejnému závěru dospěla o mnoho let později i sexuální koučka a bývalá miss Helena Houdová.

Bohužel (nebo pro někoho naštěstí) už nemáme takové Führery. Covidšaškárna je asi jen o další nesmysl ke snížení mobility obyvatel ku prospěchu ledních medvědů. A samozřejmě splnění mokrých snů vakcinačních úchyláků. Chlívek si už představuje dvojitý opich proti chřipce a Covidu. Co na tom, že ani jedna z vakcín skoro nefunguje. A rozdělenému národu se taky lépe vládne. Třídní nepřítel bude mít těžší život.

Na druhé straně je jen otázkou času, kdy se toho nějaký rudozelený zmrd opravdu chytne. Definitivní Tečka může číhat až v 7. nebo 13. vakcíně.

Jak říká Hulina Obrovská – dobrá rada na závěr:

Chceš-li prospět ledním medvědům, naočkuj se.

 


08.08.2021 Joža


Související články:


12345 (221x známkováno, průměr: 3,25 z 5)
16 481x přečteno
Updatováno: 8.8.2021 — 22:44
D-FENS © 2017