Probíhá crowdfunding na vydání knihy „Bubu – I muži mají děti“

Featured Image

27. ledna se na serveru Pointa.cz spustila crowdfundingová kampaň k vydání knihy, jejíž příběh se sice odehrává v blízké budoucnost, ale k řadě zážitků v ní popsaných byste mohli přijít i dnes. Jejím autorem (skrývajícím se pod pseudonymem O.N.) je otec, který po dlouhém, vysilujícím boji s drogově závislou matkou a zejména s úřady získal své dítě do péče. Během této doby utrpěl řadu šrámu a nahromadil tolik emocí, že prostě musely ven.

Přenesete se v ní do prostředí nově vznikající matriarchální, LGBT+ společnosti, která se postupně, plánovaně snaží zbavit neproduktivních mužů, a která je považuje za méněcenný druh. Zemi ovládá mocná organizace ETON (Expertní Tým k Odstranění Nerovnosti), složená z odborníků na toxickou maskulinitu, tvrdě pronásledující už z podstaty misogynní muže. Potraty jsou jedním z běžných řešení regulující porodnost, rozhodují o nich výhradně ženy. A to se do té doby tichému, s osudem smířenému lékaři Karlovi, hlavnímu hrdinovi příběhu, nelíbí. Nechce přijít o nenarozené dítě. Jenže jeho možnosti, jak s tím něco udělat jsou omezené, neřkuli nulové. Má však zdatnou pomocnici, šestnáctiletou dceru Joannu. Společnými silami se pouští do nerovného zápasu, během kterého ona získá přezdívku Bubu a on zpět svou mužnost …

Kniha se snaží najít odpověď na otázky, které si autor klade poslední dobou čím dál tím častěji. Jsou muži vůbec potřeba? A naopak, potřebují k životu ženy? Má definice rodiny více podob? Neměli bychom se vrátit k její původní podstatě, k ženské a mužské roli? Má o potratu rozhodovat výhradně a pouze žena? Chtějí vůbec muži vychovávat děti?

Pokud se podobně ptáte i sami sebe, máte-li podobné zážitky a chcete-li aby román vyšel, můžete mu pomoci na svět.

27.1. – 26.2.2021 probíhá na stránce serveru Pointa.cz crowdfunding (předprodej):

http://bit.ly/KupBubu

Jak takový předprodej funguje?

  • ON si ulevil a napsal knihu, která zatím nevyšla.
  • Její vydání se financuje přes crowdfunding – lidé si zakoupí v předprodeji knihu nebo jinou odměnu a přispějí tak k jejímu vydání. Když se nevybere potřebná částka, smůla, text zůstane v šuplíku.
  • Což bude veliká škoda, ale nikoliv finanční újma pro přispěvatele – peníze se jim v tom případě vrátí zpět na účet, ze kterého částku poslali.
  • Vše se děje pod záštitou serveru www.pointa.cz , díky kterému si lidé již mohli přečíst mnoho pěkných knih.
  • FCB stránky projektu naleznete zde
  • Tahle kniha není OK pro většinu nakladatelství – můžete ji pomoci na svět a počkat, jestli se kolem ní strhne nějaká feministická či misogynní půtka.
  • Lidé čtěte! ON čte moc rád!

31.01.2021 ON


Související články:


12345 (50x známkováno, průměr: 1,74 z 5)
5 114x přečteno
Updatováno: 31.1.2021 — 22:05
D-FENS © 2017