Hodím to prvnímu, kdo bude chtít Czexit.

Featured Image

Včerejším rozhodnutím evropského parlamentu vstoupila Evropská unie do další fáze své existence. Dosud útočila na slušné občany nepřímo, nyní se bruselský stát rozhodl zakročit přímo a rozhodla se brát lidem legálně získané prostředky k tomu, aby bránili svůj život a majetek.

Je to o to paradoxnější, že řada lidí si zbraně pořizuje proto, že vidí rizika plynoucí ze selhání Schengenu, evropské imigrační politiky a čím dál neschopnějších státních silových složek, kterým je bezpečnost občanů u prdele a spíše se starají o plnění politických a společenských objednávek.

Předně musím poděkovat všem politikům a lobbistům, kteří zabránili tomu, aby EU zakázala všechno, všude a všem, což jeden čas také hrozilo. Dokonce chtěli zakázat hračky, které vypadají jako zbraně. Odpor českých poslanců proti unijní zvůli byl sice marný, ale zato bude pamětihodný. Po 78 letech se historie opakuje, opět nám nějaká nadnárodní síla s Německem v čele bere zbraně, ale tentokrát naši volení zástupci neohnuli hřbety jako ta sebranka kolem vlastizrádce Beneše a neohli je ani přesto, že původní spojenectví hodily přes palubu země Visegrádské čtyřky a Pobaltí, které za podmínek předsednictví Nizozemského království vyměnily podporu blokační menšiny za výjimky pro své země v jiných oblastech. Průběh „vyjednávání“ je popsán zde, silně to připomíná doby, kdy si senilní Gustav Husák jezdil pro rozumy do Moskvy.

Historie se opakuje.

Také mě potěšilo to selhání pravdy a lásky v médiích. Před nějakými deseti lety by v novinách psali oslavné články na to, jak se podařilo držitelům zbraní, což jsou stejně pouze paranoici, zbohatlíci a militaristé, zase o něco utáhnout šroub. Myslím, že tato změna vnímání držitelů zbraní je zásluhou střelců samotných a Gunlexu.

Sice bych rád napsal, že se mě to netýká, protože nemám dlouhou zbraň ani krátkou s nadměrečným zásobníkem ani nic, co je předmětem té zkurvené směrnice, ale naprosto mě fascinuje a znepokojuje nesmyslnost takové regulace. Ne že bych chtěl stranit českým poslancům, protože jsou mezi nimi Humlové, Zlatuškové, Gabalové, Schwarzové a další lidský odpad, ale něco tak hloupého by pravděpodobně neprohlasovali ani oni. Protože evropská komise nepředložila vůbec žádná fakta, proč by navrhovaná regulace měla zvýšit bezpečnost občanů, jedná se o zvůli v její čisté podobě. Kromě toho se EU zjevně bojí vlastních občanů, protože důvodem regulace je „bezpečnostní politika“ a nikoli boj s terorismem, a za takových okolností se dá víc než očekávat, že bude rozhodovat čím dál více iracionálně, podobně jako komouši na konci jejich vládnutí.

Jinak myslím, že už to stačilo.

Myslím, že už toho projektu ambiciózních levičáků bylo dost.

Budou volby, to asi všichni víme. A já jsem připravený hodit to tam tomu, kdo řekne, že chce Czexit.

Proč? Protože tímhle se to nezastaví. Soudruzi v Bruselu prostě hodili za hlavu pojmy jako přiměřenost nebo účelnost regulace a vydali se na cestu podle vlastních zásad. Otázka je, co s tím my jako občané. OK, můžeme si nechat si nablejt zase ta tradiční témata, sračky o tom, jak nám sníží daně, opraví silnice nebo podpoří naší rodinu, což se stejně nestane stejně jako minule a předminule. Můžeme to tak nechat bejt, nebo to nenechat bejt a soustředit se na něco opravdu podstatného. Protože oni to bejt nenechají a začíná to být konfrontace ve stylu „kdo s koho“. Oni budou ukrajovat čím dál větší krajíc.

OK, můžete si říct, nějaké zbraně, co je mi do toho. Já žádné nemám, důvěřuji policejním profesionálům, zavolám je, až mi bude ouvej, oni zahodí radar, dojí koblihu a přijedou. Třeba jako pan Malhocký. Jo, mimochodem, víte, že Reitinger je venku? To bylo jen tak na okraj. Příště zakážou vaše auto, protože se někomu bude zdát, že je pro vás moc velké, nebo že málo jezdíte na kole, nebo vás vystěhují z vašeho domu, protože se zalíbil nějakým migrantům nebo jiné preferované společenské skupině a těm je přece třeba pomáhat.

Je taky vidět, jaký deficit předvídavosti měli před čtyřmi měsíci ve Straně svobodných, které už nejsem členem, a zuby nehty se bránili, aby se z Czexitu stalo hlavní volební téma. Prý to dohromady nikoho nezajímá a prý jsou národní vlády pro občany větší riziko než nikým nevolená pseudovláda z Bruselu, takže se rozhodli příští volby vykadit při zdi. Doufám, že jim ten optimismus vydrží, až si půjdou vystát na fízlárnu frontu na registraci vražedné zavařené předovky, co visí už deset let u dědy nad krbem jako dekorace nebo až jim seberou zbraně a papíry, protože se u nich „našel“ jeden starý zabijácký zásobník. No nevadí, alespoň se toho tématu bude moci chytit někdo schopnější.

Jinak myslím, že je to slušný začátek plánu.

Ve středu se na Václaváku sešlo 2500 lidí. Tedy média tvrdila, že jich bylo 2500. A to přesto, že to bylo vprostřed týdne, v pracovní den a v jedenáct dopoledne, což je nejnevhodnější čas na cokoli. Já tam nebyl, protože tohle prostě nedávám. Myslím, že na takovou akci jde v pohodě uplatnit českou akční konstantu, tzn. na jednoho člověka, který jedná, připadá dvacet lidí, kteří jenom mluví. Máme tady tedy nějakých 50.000 lidí, kteří jsou ochotní udělat něco pasivně. Třeba u voleb vyhledat správný papírek a hodit ho tam.

Dál tady máme 300.000 držitelů ZP. Dejme tomu, že poloviny se to nedotkne, protože nemá nic, co by evropské byrokraty proteď zajímalo. Žádné velké zásobníky, kosy se sklopkou, žádné staré pušky, na které kadí mouchy a podobné smrtící věci. Zdůrazňuji slovo „proteď“, protože tohle určitě neskončilo, salám se teprve začal krájet. Druhá polovina má něco závadného, bude to muset obětovat, ale smíří se s tím. Ti zbylí zkusí něco udělat. Jsme zase někde u čísla 50.000.

50.000 lidí je 1 % z voličské základny. Záleží na volební účasti. Existují politické subjekty, které by si pro 1 % preferncí zalomily prst v řiti. Ale na velkou hru to není moc. Však jsme teprve začali.

Máme rodinné příslušníky, přátele a známé. Moje žena má ráda moje zbraně. Všechny. Je ráda, že je mám a lépe se jí bydlí, protože ví, že kdyby přišel nějaký kripl, má v nouzi kam sáhnout, protože už pochopila, že policie se na ní leda vysere. I ona bude ochotná házet lísteček. Dejme tomu, že každý z nás je schopen ovlivnit dva lidi. Jsme někde u 3%. To je dost na to, aby se nechala zotročit nějaká politická strana s očekávaným ziskem kolem 10% – je to třetina hlasů navíc, tomu prostě neodolají, začnou hezky skákat, jak budou zastánci Czexitu pískat. Budeme si moci zapnout varnou konvici a udělat si vlastní českou Tea Party. Také by se to začalo trochu nabalovat jako sněhová koule. Lidé mají an EU spadeno i kvůli jiným aspektům než jsou zbraně a pokud uvidí něco reálného, skrz co mohou svůj problém řešit, tak se k tomu přidají a slovo Czexit je dostatečně úderné, aby vyvinulo vlastní život.

Chci ukázat, že to vůbec není nereálné. A v tomto místě skončím. Můžete to použít jako východisko pro vlastní brainstorming. Sice to není ani zdaleka jednoduchá mise, ale podmínky pro její úspěch jsou výrazně lepší než před pěti lety.

 


16. 03. 2017 D-FENS


Související články:


12345 (426x známkováno, průměr: 1,26 z 5)
34 842x přečteno
D-FENS © 2017