Manželství pro všechny! Pro všechny? Manželství?

Featured Image

Poslankyně, poslanci a jiné genderové identity právě hlasují o změnách v zákoně o manželství. Tyto změny mají nejčastěji reklamní slogan „manželství pro všechny“, prý mají mít všichni stejná práva a je fér, aby se všichni mohli brát apod.

Když se ale pozorně podíváme do onoho zákona, vidíme, že je nesmírně diskriminační a mohly ho vyplodit jen hlavy plné konzervativních předsudků.

Opravdu chce někdo tvrdit, že monoamorní heterosexuálové a homosexuálové jsou „všichni“?

Je přece tolik dalších skupin… namátkou pedofilové, zoofilové, autosexuálové, asexuální osoby a taktéž polyamorní. Ti všichni jsou tímto zákonem přehlíženi, diskriminováni a vytlačeni na samý okraj společnosti.

Proč zákon nadále výslovně uvádí, že manželství je svazek dvou osob? Neexistuje k tomu vůbec žádný důvod. Láska je láska a ač se vám to nemusí líbit, ač to sami můžete mít jinak, tak nelze přehlížet, že u nás (a i všude jinde) jsou lidé, kteří žijí ve skupinových vztazích.

To jen náš zastaralý, evropsko-křesťansko-židovský pohled říká, že láska je věcí párů.

Třeba taková Tereza Těžká žije v polyamorní skupině. Kdo neví, tak to je ta herečka z filmu V síti, který názorně ukázal, jaká jsou heterosexuální muži hovada a sexuální predátoři. Mimochodem: ten film by se měl zakázat, protože v něm nejsou žádní černoši ani Asiaté, ba dokonce ani rovné zastoupení mužů a žen.

Proč chtějí poslanci a poslankyně upírat Tereze Těžké právo na manželství? Manželství má být přece pro všechny, vy polyfobové!

Polyamorní lidé nemají ani možnost registrovaného partnerství, i to lze uzavřít jen ve dvojici.

To je ale hateful culture!

Kolik dostanu grant, když uspořádám průvod hrdosti polyamorních?

A co třeba takoví pedofilové? Také máte předsudky, že pedofil=znásilňovač dětí? Ale jděte, nemůžete házet všechny do jednoho pytle. Jste fašisté a pedofilofobové. Mezi homosexuály se také vyskytují znásilňovači mužů, ale z individuálních případů nelze odsuzovat celou menšinu. Ti lidé za to nemůžou, oni se tak narodili.

Kolik je pedofilů, kteří dítěti neublížili a nikdy neublíží? Vždyť i sám Vít Klusák, režisér V síti říká, že většina predátorů v jeho filmu nebyli pedofilové. A proč nechcete, aby si někdo takový mohl vzít svoji milovanou holčičku? Vždyť malé holčičky si rády hrají na svatby a manžele. Vy si myslíte, že je jí líp v takzvaně „tradičních rodinách“, kde třeba otec pije a je vulgární a zlý?

Pokud manželství pro všechny, tak i pro pedofily.

Dále máme třeba zoofily. Ti lidé za to nemůžou, oni se tak narodili. Proč neexistuje možnost sňatku se zvířetem? Je to strašně důležité, když třeba páníček zemře, tak aby jeho psí manžel automaticky dědil jeho majetek a nemusel odejít někam do útulku.

Pak je tu samozřejmě adopce dětí. Manželství bez dětí není manželství, to dá rozum. A schválně, co je lepší? Aby dítě trpělo někde v děcáku, nebo aby ho mohl adoptovat milující muž, který jen má prostě o něco větší zálibu v pejscích?

Zkuste si při žádosti o adopci říct, že máte psího partnera, s nímž sdílíte domácnost i lože a samozřejmě pohlavně žijete, protože to k tomu normálně patří. Co myslíte – dají vám dítě do péče?

Ale vždyť i děti milují pejsky. Všichni zoofilové nejsou úchyláci, co skočí na každou ovci. Ještě nikdo neprokázal, že by byl narušen vývoj dítěte, když vyrůstá v domácnosti se psem.

Ale sněmovna plná zoofobů to pořád nechápe.

A vůbec – proč se podmiňuje manželství nějakou láskou? Jak k tomu přijdou asexuální osoby? Co když dva asexuální kamarádi chtějí čerpat výhody manželství (třeba společné jmění manželů, které pomáhá v dosažení na hypotéku, parkovací karta atd.), ale nechtějí, aby se na ně společnost dívala jako na gaye, protože jsou hrdí na svoji asexualitu?

Z jazykového hlediska je to ale celé nějaké divné. Ono totiž to slovo „manželství“ je duálový tvar slov muž a žena. Ve staré češtině mělo každé podstatné jméno singulár, plurál a taky duál (pozůstatek je třeba v tom, že gramaticky správně je dvě stě, nikoli dvě sta), takže slovo manželství je etymologicky něco jako „dvojjedinost muže a ženy“. Proto „manželství dvou žen“ je podobný oxymorón jako „ženské fotbalové mužstvo“. A to je přece fuj genderově nekorektní jazyk. Proto sňatek dvou homosexuálů by se měl správně nazývat spíš „manmanství“, manželství dvou homosexuálek asi ženželství a sňatek muže a zvířete snad mananimství?

 


02.05.2021 Ministerstvo tolerance


Související články:


12345 (314x známkováno, průměr: 2,42 z 5)
14 720x přečteno
Updatováno: 2.5.2021 — 21:38
D-FENS © 2017