Očerni policistu zajistíš mír

Featured Image

Tak už se mi zase chce mluvit a může za to zase ten pán, co mu nemůžu přijít na jméno.

Já vím, že to už skoro vypadá, jako bych si tu chystal pouze vyřizovat účty s fendrychem, ale věřte, že to tak není. Jen prostě největší blábol na téma napsal zase on. Tedy ne, napsal druhý největší blábol. Ten největší vyšel na Lžidnes a nejvíc mě na něm šokovalo stádo ovcí, které pod ním v diskusi pobouřeně a hrdinsky hýká o tom, co by všechno měl kdo těm „zku*venejm policajtům“ udělat a co jim kam strčit.

Ano správně, jedná se o ty zlé policisty, co se chovali arogantně a agresivně blikali, když se hodný řidič zastal bezbranného invalidy, na kterého bezdůvodně opakovaně útočili svou agresivní jízdou (pozor odkazy čtěte na lačno):

Tedy další fendrychovina je zde.
Tentokrát jsem zkusil ze zvlášť k tomu účelu založeného účtu připojit slušnou kritiku pana božského a stopoval sem jak dlouho vydrží. 3 minuty. Je vidět že cenzorteam na Aktuálně se nehodí už ani vychcat.

A výživný článeček na lžidnes zde.

Tu věc sepsal nějaký pan Petr Kozohorský, který je zjevně kovaný manipulátor a zasloužilý překrucovač a na trhu práce pro něj bude vždycky místo.

Nejlépe Petře někoho upozorníš na jeho agresivní jízdu, když se začneš chovat jako dement a budeš ignorovat veškeré zákony a pak si budeš stěžovat, že tě někdo klepne přes prsty.

Neznám moc lidí, co by nějak zvlášť milovali naše pořádkové složky a obvykle k tomu mají celkem oprávněné a nezanedbatelné důvody stejně jako já, ale to, co probíhá v mediích je prostě šílené a lhát jen proto, abych se na někom, koho zrovna nemusím povozil je hnůj.

Když se podíváte na stokrát všude vkládané video, pak by závěrům pana fendrycha a Kozohorského věřil snad jen slepec po lobotomii a volič ANO k tomu. O to děsivější je pak to, kolik lidí jim to žere.
Podívejme se, co se ve videu děje. Je to zcela jasně vidět a pan koupimsinovinyabychmohlblábolitkraviny na tom nic nezmění !!

1. Dodávka, která nemá naprosto co pohledávat v levém pruhu se do něj pochopitelně nevejde a ohrozí řidiče mercedesu ve chvíli, kdy chce jet kolem něj. Ten ji problikne a dál si nechá
raději odstup, protože ten pán v dodávce je zjevně šílenec a nějaké
předpisy jsou mu u zadku.

2. To je asi startovní impuls pro individuum, které to celé natáčí a začne na mercedes najíždět přes plnou čáru a něco u toho hýká!! Ignorantský asociál s dodávkou si jede v klidu dál a všichni mu můžou vylízat prdel, jen bůh ví jestli vůbec něco z toho tuší. To samozřejmě posádka mercedesu nenese moc dobře. Protože spěchá a má tu možnost a tak…

3. Použije VRZ, na což místo uvolnění jízdní dráhy reaguje individuum podivným psychopatickým záchvatem a záměrným blokováním cesty.

Zatím je to u dodávkáře na solidní pokutu a u pana „kameramana“ na zákaz řízení a na pořádně přes držku, pokud by takový trest oficiálně existoval.

U pana fendrycha je pak pohádka, kterou k tomu vymyslel na svěrací kazajku, ale on už to tak prostě v hlavě má celý nějaký špatný a nic lepší ho se od něj nečeká a u pana Kozohorského jak tak čtu zatím vrcholné dílo normalizační postmoderny už asi taky.

Dál mě a asi všechny, co mají víc mozkových buněk než zubů pomalu přestává zajímat kdo dál komu co ukazoval, nebo říkal o jeho mámě. Karty jsou rozdané a jestli bude mít někdo bebí, měl by zatraceně dobře vědět proč.

Jestli tedy potom někomu v mercedesu praskla žilka a šel toho šílence alespoň seřvat, tak se takhle sice klidný a vyrovnaný člověk, který má být v podobné funkci nechová, ale zase na hrubý pytel patří hrubá záplata a pán má sedět doma, zpytovat svědomí a děkovat bohu, že nechodí pěšky a má všechny zuby vlastní, a ne s tím ještě exhibovat na internetu a dělat ze sebe šaška.

Ne ovšem pro naše hovnináře. Mistr fendrych dokonce použije oblíbené slovo podjíždět. Tak soudruhu redaktore v tomto případě se jedná o užití kteréhokoli jízdního pruhu ve městě. Pokud tedy ten sociopat s dodávkou ignoruje povinnost uvolnit levý pruh rychleji jedoucímu vozidlu, ignoruje i maximální povolenou šířku vozidla v levém pruhu a naprosto je mu jedno, že ohrožuje další účastníky silničního provozu. (to je ten chudák invalida, co o něm tak rádi mluví, protože má na dodávce označení, že možná nějakého invalidu někdy může vézt). Tohle je vážně až k neuvěření, co se těm lidem honí v tom, co mají na krku. Mistr Kozohorský zase neváhá napsat „vytáhli na něj zbraň“, když k němu někdo jde se skloněnou zbraní, protože netuší, co za vyfetovanýho magora tentokrát zastavil. Rádi se oháníme tím, jak to jen, nebo není v USA, ale jen když se nám to hodí a teď se to ale ZATRACENĚ nehodí.

Ano, když se někdo zjeví pistole, je potřeba začít panikařit a běhat dokola a toho, kdo jí má okamžitě exemplárně potrestat, zvlášť když je to tak zavrženíhodné individuum jako je policejní důstojník.

Že jste takhle nevejskali, když městapo buzeruje chudáka za to, že jim odmítá podesáté ukazovat tu samou lékárnu. Že vás vůbec natrápí, že v rámci nějaké policejní akce zastaví hlídky 50 000 lidí a nutí je všechny slintat do krabičky, aby s velkou slávou chytly 4 vožralý.

A já se ptám, jak je tohle sakra možný? To už jsou lidi natolik zdegenerovaný, že jim to přijde normální? Jak je do psí díry možný, že 90 procent komentářů k těm slátaninám neodsoudí autora té blbosti a že denně v novinách nezvoní rozhořčené telefony, co to tam zaměstnávají za magory?

Jak se může stát, že raději zaměstnají někoho, kdo bude mazat ty komentáře, kde se lidi ozvou a pokud si budete stěžovat tak každému řeknou, že jste jediný?

Kdyby někdo slíbil uzákonit, že blbci budou muset nosit červenou vestičku a nebudou smět volit a psát do novin, tak má mojí plnou podporu a ve volbách jednoznačně hlas.

Bohužel ti blbci přijdou bez vestiček v pátek, nebo sobotu a udělají zase z volebních uren odpadkové koše.

 


17. 10. 2017 Vector


Související články:


12345 (270x známkováno, průměr: 4,42 z 5)
19 892x přečteno
Updatováno: 29.10.2017 — 21:41
D-FENS © 2017