Vy šmejdi antivaxerští, zabili jste mi mámu!

Featured Image

Obecně nemám v oblibě polemizovat s hysterickým chlapcem, ale dovolím si v tomto případě udělat výjimku. Úmrtí zpěvačky Hany Horké prý zaujalo mezinárodní média a tak D-FENS nemohl zůstat stranou. Její syn vinu za tuto smrt klade na bedra odpůrců očkování. Takže bych si původci tohoto slaboduchého emočního cákance dovolil položit pár otázek.

Komu si mají postěžovat pozůstalí po obětech očkování?

Milý synku, když už tak cosi plácáš do médií, že ti antivaxeři zavraždili mámu, tak věz, že i já se počítám mezi odpůrce očkování proti covidu, o kterém si myslím, že je neúčinné placebo. Dokonce, že to je lék horší nemoci. Když už nás obviňuješ z vraždy, tak takovým sprostým lidem přece nebudeš vykat a ani nečekáš, že ti budeme vykat my. Takže to povedeme na tykačku, protože, jak říkáš, jsme dno společnosti a určitě bys od nevzdělaných hlupáků nečekal nějaké projevy maloměšťácké morálky. Každopádně je mi líto, že jsi ztratil blízkou osobu a popřál bych ti upřímnou soustrast, ale svou hysterií sis ze své bolesti udělal veřejný statek a politický akt na podporu covidového šílenství. Pokud tak učinili novináři, aniž by se tě na něco ptali, tak se obrať na ně.

První na co bych se tě rád zeptal je, na koho má křičet třeba taková paní Jaroslava Lónová, která pohřbila syna i manžela právě díky očkovacím šílencům jako jsi ty? Všimni si té verze pro noviny, nějak tam o tom, že se mu to stalo po očkování ani nenapíší, musela to říct sama v covidových zpovědích. Přečti si tam pár příběhů, třeba jim poradíš, jak se mají dostat se svými příběhy do médií včetně zahraničních. Zajímavé je, že tyhle příběhy nikoho z novin nezajímají. Myslíš si, že je v pořádku říkat, že jim příbuzné zabil Kubek nebo ty? Ty se svými hysterickými emočními výstřiky jsi zodpovědný za smrt jejich blízkých, protože fanatici jako ty je donutili k očkování. Vidíš, jak se hysterie dá snadno otočit? Zvláštní, jak jsou tyhle emoční nesmysly dvojsečné, co?

Výrobci vakcín zodpovědní nejsou za nic a odpůrci za vše?

Odpůrce očkování činíš odpovědným za smrt své mámy, ale proč jsi mlčel, když vešlo ve známost, že výrobci taktéž odmítají převzít zodpovědnost za účinky svých preparátů? Na jedné straně slova a na druhé tajuplný utrejch. Proč odpůrce je zlý a výrobce je zachránce světa, když nechce za své výrobky a tlak na povinné očkování nést zodpovědnost? Proč jsi na ně nekřičel přes média, aby zveřejnili, co do nás chtějí napíchat? Bylo ti to jedno, co? Když ono nahlas souhlasit s politikou strany a vlády je tak snadné a nevyžaduje žádné úsilí, viď? Zkusil ses nad tím trochu zamyslet? Ne, co?

Proč nejsou vinni tvůrci systému omezení?

Podle toho, co píší v novinách se tvoje máma nakazila covidem dobrovolně, aby se vyhnula buzeraci. Proč neřveš, že vrahem jsou Kubek, Chlíbek, Flégr, Hořejší, Smejkal a jiní hysterici? Ty opatření přece nevymysleli odpůrci očkování. Ten prvotní impuls vyšel od výše zmíněných panikářů, a přesto chceš činit zodpovědnými lidi, kteří se nechtějí napíchat kdoví čím. Tvoje máma zažila svobodnou společnost v devadesátých letech, a ačkoliv jsem ji neznal, tak věřím, že tyhle stupidní omezení pro ni byly tíživé a chtěla jim takto uniknout. Budeš vinit Babiše? Adama? Fialu? Ne? A proč ne?

Mámu jsi nakazil ty

Navíc tím nakaženým jsi byl ty. Takže covid jsi mamince zanesl do těla ty. V rozhovoru jsi řekl, že se nechala nakazit od tebe. Budeš řvát před zrcadlem sám na sebe, že jsi vrah? Jak to, že ty jako očkovaný jsi měl covid? Ulevuješ si svému svědomí, že ses nechal očkovat a díky tomu jsi onemocněl? Víš, pak ten příběh má takové závadné ideové vyznění. Neočkovaná nic a tebe musela ošetřovat. Je trochu divné, že vyčítáš mámě rozhodnutí zůstat s tebou a se svým manželem. Neměl bys jí spíš za tohle obdivovat? Že panicky nezačala vyvádět a nenechala vás v izolaci bez pomoci. To je jí spíše ke cti, nemyslíš? Neměl bys být spíš na svou mámu pyšný? Ne ji v médiích veřejně kritizovat, že si dovolila mít jiný názor než nejmoudřejší ochranitelé světa. Proč neobviňuješ šmejdy, co rozdělují společnost diskriminací zdravých lidí?

Od nákazy o Vánocích je to už nějaká doba

Hlavně od Vánoc je to docela dlouhá doba, takovou dobu netrvá ani karanténa. Už musela být z covidu venku. Kopeš do lidí, aby sis ulevil? Proč myslíš, že v novinách nečteme podobné příběhy očkovaných lidí? Myslíš, že je dobré udělat z tvojí mámy krmivo pro novinářské hyeny, aby neprůkaznými fakty ničily život zdravým lidem? Je docela nechutné, když takto užíváš rodinnou tragédii, ale pořád ze sebe nesmažeš, že jsi ji nakazil ty a ne nějaký odmítač. Takže mně spíš z toho vychází, že se nakazila doma od tebe a ne záměrně od odpůrců, jak se to snažíš tvrdit v článku. Chtěla svobodný život a jedinou cestu, kterou viděla je nakazit se nemocí. Přijde ti její chování normální? Ani ne, co? Kdopak ji k tomuto kroku inspiroval? Kdo nastavil podmínky tak, že získat možnost se pohybovat venku legálním způsobem je buď genetická terapie vydávaná za vakcínu, nebo nakažení. Proč neobviňuješ tvůrce tohoto prostředí? Kdyby tohle nebylo, tak se nakazit nebude chtít, ne? Proč neřveš po tvůrcích tohoto zrůdného systému, kteří věznění lidí vydávají za nejvyšší dobro?

Proč nebyla u praktika?

Proč neřveš po těch, co vymysleli, že covid je něco jako nakažlivá rakovina a tvou mámu praktický lékař raději ani neprohlédnul. Protože je to strašlivá nemoc, se kterou se ani nesmí jít k lékaři. Myslíš si, že takový systém je v pořádku? Proč neobviňuješ lékaře, že ji nezkontrolovali? Nebo u nich nebyla? Sama psala, že už je jí fajn, takže covid to mohl být jen stěží. Ale proč si nekopnout do nepřátel lidu, že? Nikde nemluvíš o těžkém průběhu covidu, takže i bez očkování pohoda. Nebo už je hotová forenzní pitva a jsou k dispozici důkazy, které jsou naprosto nezpochybnitelné, že to byl covid? Nebo jsi to jen tak plácnul, protože se to dneska nosí? Jsi takový domovní důvěrník, co? Přesně víš, co by měli dělat jiní a jak by se měli chovat, co by si měli myslet, abychom žili ve šťastné budoucnosti. Víš, necinkal jsem klíči, abych se vrátil k něčemu takovému. Navíc tvé mámě osmnáct už bylo, ne? Takže proč jí odpíráš možnost se rozhodovat? Na tom stojí celá svobodná společnost, mít možnost udělat rozhodnutí podle sebe. Nebo kdyby se zabila v autě, tak bys obviňoval výrobce vozů z propagace automobilové dopravy?

Zvláštní průběh covidu

Vidím, že ti někdo znalý vztahů s tiskem a obecně mediálních praktik poradil, abys o průběhu máminy nemoci říkal co nejméně. Ale i to málo, co jsi uvedl, je dost podivné. Chtěla jít na procházku, tak už asi bylo po covidu, ne? Nebyla přece tak nezodpovědná, aby nakažená šla ven mezi lidi. Ale rozbolela ji záda a do deseti minut bylo po všem. Zajímavý průběh covidového onemocnění. Kde bereš jistotu, že by tomu očkování nějak zabránilo? Dovolím si tvrdit, že kdyby se nechala očkovat, tak to bude naprosto stejné, ne-li rychlejší a v novinách se o ní nedočteme. Že pro to nemám žádné důkazy, kterými bych svoje tvrzení podepřel? To je pravda, nemám, ale ani ty ne. Takže na tak závažné obvinění je to dost slabé, nemyslíš? Co ti vlastně na to tvoje vystupování v médiích říká táta? Nepřijde ti to trochu divné, že takhle obíháš média místo toho, abys mu byl oporou v těžké chvíli?

Nepřesvědčil jsi mne

Abych ti řekl pravdu, mne spíš tvůj hysterický výkřik utvrdil v tom, že se rozhodně očkovat nebudu. Působíš na mne hodně špatným dojmem, když jsem už u té emoční argumentace. Umře ti máma a ty máš jedinou starost a to běhat z redakce do redakce a dávat rozhovory. Kopeš do všech okolo a tvou mámu stavíš do světla, jakoby byla naprosto nesvéprávná. Víš, takhle se pocitu viny nezbavíš a nijak si mne nepřesvědčil.

 


23.01.2022 Josef Vohnout


Související články:


12345 (385x známkováno, průměr: 1,56 z 5)
16 361x přečteno
D-FENS © 2017