Roušky ano, roušky ne,  sci-fi se patrně pozvolna blíží

Featured Image

Boj mezi odpůrci roušek a jejich zastánci je od září direktivně, byť parciálně, rozhodnut – alespoň v české kotlině.

Do vlaku, na úřad, atd. bez roušky nelze. Povinnost nosit roušky je tak nahrazena nutností –  tedy jen v případě,  pokud chcete být účastni dopravy, jednání na úřadech, apod. Zdá se však,  že podobná opatření nebudou přijímána jen v ČR, ale i v celé řadě jiných zemí.

Z tohoto malého posunu od povinnosti k nutnosti lze však predikovat  celosvětový vývoj v následujících letech.  Roušky mohou být nahrazeny mikročipem, který potvrdí, že jeho nositel byl řádně vakcinován – nikdo nebude patrně povinen nechat si čip vpravit do těla – ale je možné, že bez takového čipu nebudete v nedaleké budoucnosti připuštěni  k přepravě letadlem, vlakem, metrem, nebude vám povoleno vstupovat do veřejných budov, skládat některé  zkoušky, navštěvovat zdravotnická zařízení, atd.

Vypadá to jako fake-news, sci-fi a šíření poplašné zprávy dohromady? Bezpochyby.  Tento mrazivý pocit  přepadne téměř každého, kdo si vygooglí  zároveň Billa Garese  s jeho nadací, s Dr. Faucim a WHO, a s mnoha farmaceutickými firmami.  Je možné, že Jules Verne, nebo Dan Brown by z tohoto námětu udělali prima napínavý román – je však možné, že  napínavé to bude v reálu  i bez nich.

No aby ne…na takový čip se vejdou nejen zdravotní info, má široké možnosti využití. Takže – lidé, bděte …než to za vás budou dělat 5G sítě

 


06.09.2020  Yoshi


Související články:


12345 (133x známkováno, průměr: 2,44 z 5)
10 147x přečteno
D-FENS © 2017