V Očku uděláme tečku aneb čteme příbalový leták

Featured Image

Je to všechno takové veselé. Dojděte do Očka, dostanete včeličku, uděláme tečku. Nic to není, jen jedno píchnutí, nic nečtěte, na nic se neptejte, tady to podepište. Buďte dobrá ovce a hlavně rychlá ovce, protože na vás máme tři minuty.

Buďte zodpovědní občané, budujte kolektivní imunitu, myslete na blaho celku a nechte do sebe píchat vakcíny, které mají pouze dočasné a nouzové schválení. OK. Co však udělá skutečně zodpovědný občan, než si vezme nějaký lék? Skutečně zodpovědný občan čte příbalový leták!

Je to nutné mmj. i proto, že typická reakce všech výrobců vakcín v případě, že se objeví nějaký vedlejší efekt, je „doplníme to do příbalového letáku“. Proč to? Protože v tom momentě je z toho váš problém, byli jste informováni, souhlasili jste, nechali si to šlehnout, vaše věc.

Příbalové informace naleznete na stránkách SUKL zde. Budeme mluvit o revizi příbalové informace z 7.2021.

V Budějovicích v Očku dělají tečku vakcínou Comirnaty. Fakt, běžte se tam podívat, mají na čepu Pfizer. Tak se mrkneme na něj.

Hned na začátku je uvedeno, že „(v)akcína způsobuje, že imunitní systém (přirozená obrana těla) vytváří protilátky a krevní buňky, které působí proti viru, a tím chrání před onemocněním COVID-19.“ Což je dobré vědět, až budete sledovat ten postupný creep účelu a smyslu očkování. Nejdřív mělo chránit před nákazou. Pak se ukázalo, že to tak není. Pak mělo chránit před onemocněním. Ukazuje se právě teď, že tomu tak rovněž není. Nejnověji se to prezentuje tak, že má chránit před vážným průběhem onemocnění, ale nic takového výrobce nedeklaruje. Další verze mediální prezentace nepochybně bude, že vakcína má chránit před úmrtím, i když to se zdá již předem vyvráceno. Jako cenu útěchy si můžete přečíst tento příběh naočkovaného občana, který sice nebožák umřel, ale kdyby nebyl očkovaný, bylo by to prý ještě horší. By design je to ovšem tak, že vakcína má chránit před onemocněním, a pokud to nedělá v potřebné míře, tak asi nefunguje správně a frenetický tlak na očkování, který momentálně vyvíjejí média za podpory části neinformované veřejnosti je zcela bezúčelný.

Dál lze v příbalovém letáku najít odpověď na to, jak je to s těmi aktivaxery. Uživateli je doporučeno poradit se s lékařem nebo lékarníkem, mmj. „pokud jste v souvislosti s očkováním nervózní nebo jste někdy po jakékoli injekci omdlel(a)“, „máte krvácivé potíže, lehce se Vám tvoří modřiny nebo užíváte lék, který zabraňuje srážení krve“ a je přítomno obdobné varování i pro ty, kdo berou kortikosteridy. Dovedu si představit, že celá řada jednotlivců spadá pod tu či onu kategorii a že jim ani kozultace s lékařem nebo lékárníkem nijak moc nepomůže. Je tedy naprosto liché spílat jiným lidem do asociálů, parazitů, černých pasažérů a podobně, jak to například dělají očkozmrdi ze Seznam Zpráv nebo hysterik a psychopat doktor Kubek, protože ti lidé mohou mít zcela relevantní a výrobcem té šmakulády rozpoznaný důvod.

Zejména to vynikne v souvislosti s prvním odstavcem bodu 2, který stanoví, že Vakcína Comirnaty Vám nesmí být podána, jestliže jste alergický(á) na léčivou látku nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku (uvedenou v bodě 6). Víte s dostatečnou jistotou, zda jste alergický na velmi vágně popsanou léčivou látku nebo třeba na substanci 4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate? Já tedy nevím, já to nedovedu ani přečíst. Možná je to jen můj problém a zbytek populace zná 4-hydroxybutyl)azanediyl)bis(hexane-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoate lépe než rohlík, ale něco mi říká, že asi ne. A co teprve očkování dětí? Sem tam se někde ozve nějaký očkovací fašista s tím, že by úplně nejlepší bylo napíchat děti ve škole povinně, prostě vlezeš harante do školy, tam platí školní řád, ve školním řádu je napsáno, že se bude píchat. Takže žihadlo od školníka mezi dveřma, budeš dělat tečku a hotovo. Ví váš potomek, zda je alergický třeba na 2-[(polyethylene glycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide? Neví? Jak je to možné? Dozvíte se to, až to s potomkem šlehne. Divíte se někomu, že nechce hrát loterii a zbytečně riskovat? Já tedy ne. Je obyčejný alibismus přenést tímto způsobem odpovědnost na pacienta a pokud chce vláda, aby se víc lidí očkovalo, měla by najít způsob, jak tyto obavy rozptýlit a rizika podat případným očkovaným nějakým srozumitelnějším způsobem, což se jí ovšem asi těžko podaří se všemi těmi komunikačními deficity a vyšinutými odborníky, co si povídají s kocourem. Marný.

Když jsme u té loterie. V bodě 2 se například dočtete něco, co pokládám za největší nářez z celého toho dokumentu.

Podobně jako u jiných vakcín je možné, že 2dávkový očkovací cyklus vakcínou Comirnaty nebude plně chránit všechny osoby, kterým bude vakcína podána a není známo, jak dlouho budou chráněny.

Tedy je to něco jako loterie, jen místo losů jsou tam injekce a místo výhry protilátky. Garantováno není naprosto nic. Upřímně, může se vůbec někdo divit, že někteří lidé nechtějí tuhle loterii hrát? Nechat píchat do sebe nějaké chemické látky, aniž by měli nějak rozumně kvantifikovanou jistotu v tom, že jim to pomůže? Myslím že ne. Jaký by byl asi zájem o osobní automobil, ke kterému by bylo přiloženo prohlášení znějící takto: „Nezaručujeme, že bude fungovat. Podobně jako u jiných výrobků, i tento se může kdykoli komukoli porouchat, přičemž nevíme, kdy a kde se to stane a s jakými následky to bude spojeno. Pokud vás to nějakým způsobem limituje, zkuste si koupit automobily dva nebo raději tři.“

Taky by se dalo říct, že kdo se nechá naočkovat, ten se neřídí racionálními fakty, ale v lepším případě dobrou vírou, v horším vládní propagandou zahrnující zkorumpované komedianty. Se zodpovědným chováním to nemá co dělat ani v jednom případě.

Něco podobného platí pro možné nežádoucí účinky uvedené v kapitole 4. Výrobce tam sice připouští, že jeho produkt je způsobilý vyvolat život ohrožující vedlejší účinky jako je závažná alergická reakce, zánět srdečního svalu (myokarditida) nebo zánět osrdečníku (perikarditida), a rozsáhlý otok končetiny, do které byla vakcína podána, ale není s to kvantifikovat, jak často se to stane, toliko uvádí, že se očkovaní mají pozorovat a v případě komplikací vyhledat lékaře. Ani zde se nelze divit, kdyby se někdo rozhodl to neriskovat, například ten, kdo již nějaké potíže se srdcem měl. Nevím popravdě, kde se v očkovacích fašistech bere ta drzost rozhodovat za jiné, jaké vedlejší účinky mají v jejich vlastním těle během jejich vlastního života riskovat nebo rovnou snášet. I kdybychom uvažovali ty nejbanálnější nežádoucí účinky, jako je zvýšená teplota, bolesti kloubů a svalů nebo zimnice; jsou lidé, kterým je to jedno, a pak jsou vnímavější jedinci, kteří tyhle věci snášejí špatně. Proč se mají podřizovat názoru nějakého druhořadého pisálka ze Seznam Zpráv? Oni ví přece nejlépe, kolik si mohou „naložit“.

Navíc to vypadá, že příbalový leták byl napsaný pod vlivem konspirátorů, antovaxerů a fake news. Například ministr Vojtěch po nedávném sabatu s očkovacím fašistou a covid psychopatem Kubkem pronesl:

Tady se ve veřejném prostoru odehrávají různé debaty o tom, jak je očkování škodlivé a vůbec nechrání před tou infekcí, jak ti očkovaní naopak umírají a podobně. To jsou samozřejmě naprosté lži, nesmysly a demagogie, které jsou prezentovány a bohužel v tom prostoru u některých lidí mohou rezonovat.

Jak má obyčejný člověk pohlížet na příbalovou informaci, která obsahuje lži, nesmysly a demagogii???

Je to ve skutečnosti všechno opačně.

Asociálové nejsou ti, kdo se nenechají očkovat. Nikdo jim to nemůže mít za zlé. Výrobce na českém trhu momentálně dominantní vakcíny je natolik nekonkrétní ohledně účinků svého preparátu, a to těch žádoucích i nežádoucích, že nelze nikomu vyčítat, že tím nenechá napíchat sebe nebo své děti. Pokud to někdo riskne, tak je to jeho volba, ale musí brát v úvahu, že posloužil jako testovací objekt a teoreticky zvyšuje míru jistoty pro ty, kdo se ještě napíchat nenechali. Ti díky němu kvalifikovaněji dosáhnou rozhodnutí, zda se nechat očkovat, což je jistě záslužná činnost.

Naopak, asociální jsou ti zmrdi ze Seznam Zpráv, co burcují občany proti „odpíračům“, „odmítačům“, „antivaxerům“ a nevím jaká jména se tomu odpadu žurnalismu už povedlo vymyslet. Foukají pod ohníček pomalu vznikajícího společenského konfliktu (příklad, příklad) a já jim rozumím. Jejich úkol je hezky se usmívat a podporovat generální linii bez ohledu na následky. Už není důležité, kdo je jak dobrý novinář ani co je pravda. To jsou teď zcela vedlejší věci, protože pravda a lež je i díky nim rovnocenná a nikdo už je nedokáže od sebe rozeznat.  Podstatné je makat je velkém resetu, protože jako u startu každého nového projektu, kdo nastoupí do vlaku dřív, ten urve lepší pozici. Můžeme po těchto asociálech požadovat, aby brali ohled na nějaké usmrkané děti nebo alergické jedince, anebo lidi, kteří si prostě nejsou jistí, když jsou zrovna v tak zásadním kariérním laufu?

 


22.08.2021 D-FENS


Související články:


12345 (355x známkováno, průměr: 1,28 z 5)
23 657x přečteno
D-FENS © 2017