Nasrat? Nápodobně.

Featured Image

Při vyhlášení omezení volného pohybu osob současně mikina vyhlásila několik výjimek. Cituji: „Od pondělí dochází k omezení pohybu mezi okresy a lidem může cestování způsobit problémy. V určitých situacích může proto ministr vnitra Jan Hamáček (ČSSD) operativně rozhodnout o úpravě omezení. V neděli to na TV Nova uvedl premiér Andrej Babiš (ANO). Hamáček poté serveru Blesk Zprávy řekl, že vydal už dvě takové výjimky.“

Velký smysl by taková výjimka dávala na Zličíně. Supermarkety Globus a Tesco tam otevřely výdejní okénka. Pro nás předposranější je rozhodně bezpečnější dojet si nákup vyzvednout takto, než chodit do místních obchodů. Tak jsem mikinu o tu výjimku požádal 4. 3. 2021:

Jan Hamáček, ministr vnitra

Na vědomí: Ing. Ondřej Krátoška, Tiskový mluvčí Ministerstva vnitra

Návrh na udělení výjimky z omezení volného pohybu osob

Vážený pane ministře,

Supermarkety na Zličíně (Globus, Tesco) zavedla výdejní okénka, kde si kupující může vyzvednout předem objednaný nákup. Jde o výrazně bezpečnější způsob opatření základních potřeb, než návštěva místních obchodů. Zdvořile proto žádám o udělení odpovídající výjimky z omezení volného pohybu osob pro obyvatele přilehlého okresu Praha – západ.

Děkuji

jenyk

 

Ministerstvo vnitra chválím, odpovědělo rychle 5. 3. 2021:

 

kancelář ministra vnitra

Nad Štolou 3

170 34 Praha 7

Č. j. MV- 35764-100/KM-2021

Praha 5. března 2021

Počet listů: 1

Pan

jenyk

Žádost o udělení výjimky – sdělení

Ministerstvo vnitra obdrželo dne 4. 3. 2021 Vaše podání, ve kterém oslovujete pana ministra v souvislosti s krizovým opatřením vlády k omezení pohybu osob mezi okresy s žádostí o udělení výjimky z omezení volného pohybu osob pro obyvatele okresu Praha – západ.

Z pověření pana ministra si dovoluji uvést, že zvláštní výjimky, nad rámec výjimek stanovených v krizovém opatření vlády k omezení pohybu přijatého usnesením vlády ze dne 26. února 2021 č. 216, Ministerstvo vnitra neuděluje.

JUDr. Jaroslav Saveljev

vedoucí oddělení podání osob

Vyřizuje: JUDr. Petr Hanzl

tel. č.: 974 832 918

e-mail: posta@mvcr.cz

 

Tak jo. Vážení pánové Hamáčku, Saveljeve a Hanzle, mně je jedno, jestli jste líní, blbí nebo omezení. Suše vám oznamuji, že moje bezpečí je pro mne přednější, než nějaká vaše idiotská opatření a na ten Zličín jezdit budu. A až se budete zase ptát, proč lidé nic nedodržují, podívejte se do zrcadla.

Zůstávám v dokonalé úctě

jenyk

 


07.03.2021


Související články:


12345 (241x známkováno, průměr: 1,20 z 5)
12 235x přečteno
D-FENS © 2017