Hillary Clinton kult

Featured Image

Než se Hillary Clinton dala na politiku, pracovala jako právnička a někdy v roce 1975 měla poměrně zajímavý případ.

Muž jménem Thomas Alfred Taylor znásilnil dvanáctiletou holčičku. Stalo se tak ve státě Arkansas (vyslovuje se „arkansó“) a touto dvanáctiletou holčičkou byla jistá Kathy Shelton.

Thomas byl obviněn a skončil ve vazbě. Jeho soud se blížil a on se rozhodl, že jakožto násilník chce mít obhájce ženského pohlaví, a tak mu soud přidělil Hillary Clinton.

Hillary se však žádného případu nezalekla a začala tvrdě makat na obhajobě. Nejdříve sepsala zprávu, kde oběť znásilnění – Kathy – zkoušela zpochybnit. V jejích zprávě stály hlášky jako, že Kathy je prostě dítě. Děti rády přehánějí, mají romantické fantazie a tendence všechno zveličovat – i drobné sexuální zážitky atd.

Kathy, která strávila po znásilnění 5 dní v bezvědomí musela mít spoustu romantických fantazii…

Objevil se také důkaz – kus oděvu, na kterém byla krev Kathy a sperma Taylora. Inu, spadla klec! Nebo ne? Část oděvu se vystřihla jako důkazní materiál, nicméně do laboratoře se k rozboru dostala ta část oděvu, kde žádné tělesné tekutiny nebyly. A ta původní část „záhadně“ zmizela :(

Taylor si nakonec odseděl jen dva měsíce…

V roce 2007 Kathy prohlásila v médiích, že se na Hillary nezlobí, že prostě „dělala svou práci“, ovšem později se objevila nahrávka, kde Hillary o tomhle případu mluví a doslova v něm říká „On dokonce prošel detektorem lži. Ty jo, moje víra v detektory lži je navždy zničena.“ a následně se směje.

Zdroj: Youtube

Hillary tedy přiznává, že si je vědoma viny pana Taylora a dokonce se tomu pochechtává. Nebo ne? Nechám na názoru každého z vás :)

Je to však ironický případ vzhledem k tomu, že Hillary neustále mluví o ženách. Ženy tamto a ženy tohle. Je to obrovská feministka a v televizi prohlašuje, že její největší předností je její pohlaví. („One of my merits is I am woman!“). O Trumpovi prohlašuje, že je sexista a hulvát.

Trump údajně řekl jedné ženě, že je tlustá a pak si utahoval z žen, které mají problémy s nadváhou. Jak se zdá, tak je všechno kapku jinak.

Zdroj: Youtube

Zpět k Hillary. Co je horší, než Hillary? No přece její voliči. Ti liberálové, social justice warriors a nejrůznější existence, co vyřvávali, že Trump je Hitler, že způsobí třetí světovou apod. To není voličská základna, to je nějaký šílený kult. Zvláště když je neodradila ani ta věc s Kathy Shelton.

Tyhle existence dokonce dojely do Hollywoodu a rozmlátily krumpáčem Trumpovu hvězdu na chodníku slávy. A protože šla kolem jedna slečna, co podporovala Trumpa, dostala na hubu.

Naprosto jim nevadí, když Hillary prohlašuje, jak bude např. hackerský útok považoval za jakýkoliv jiný útok a že pokud zaznamenají hackerský útok z Ruska, vypustí na Rusko bombu.

Dokonce jim ani nevadí, když si přeposílala tajné vládní dokumenty na osobní email jakoby nic a nemělo to pro ni žádné následky. A to se jednalo o poměrně zásadní narušení bezpečnosti země.

Ne ne, Hillary může udělat co chce, její voliči – ten fanatický kult – bude stále Hillary oslavovat.

Je obrovské štěstí, že Hillary Clinton nakonec nevyhrála a nepomohlo jí ani to, že si koupila skoro všechna média, aby dělala z Trumpa rasistu, sexistu a pomalu druhého Mengeleho. Nepomohlo jí ani když zaplatila hercům z filmu Avengers, že natočí video, ve kterém budou vyzývat k jejímu volení a nadávat na Trumpa. Nepomohlo ani když v médiích se několikrát „záhadně“ ztratilo spojení, kdykoliv reportér chtěl říct něco nepěkného o Paní Clintonové. Třeba něco o tom, že lže o svém zdravotním stavu.

A je po volbách! A my bychom mohli říct It’s finally over. Ale ne, stále to neskončilo. Voliči Hillary teď „protestují“ – aspoň tak to nazývají naše média. „Protesty“ jsou ve skutečnosti o tom, že SJW běhají po městech, demolují lavičky, telefonní budky, hážou dlažební kostky do vzduchu a ničí elektrické rozvodny. „Protesty“ jsou o tom, že píšou na zdi Kill Donald a vyřvávají, jak je to nefér. „Protesty“ jsou o tom, že jeden dvanáctiletej kluk z Californie dal na Instagram fotku Trumpa a jeho afroamerická spolužačka ho fyzicky napadla před školou a brutálně zkopala.

Říká se, „jaký pán, takový pes“ a Hillary Clinton je především naprosto nebezpečná a zkažená osoba. Nebojí se lhát, manipulovat a podplácet, jen aby dosáhla svého. A taky sexistka! Ještě, že jí to nakonec nevyšlo. Thank God.

Btw: nejsem žádný fanoušek Trumpa, aby bylo jasno :)

Na závěr video – komplikace hysterických záchvatů voličů Hillary po tom, co se dozvěděli, že prohráli.

 


13.11.2016 Pipe.Maze


Související články:


12345 (201x známkováno, průměr: 1,24 z 5)
13 695x přečteno
Updatováno: 13.11.2016 — 22:26
D-FENS © 2017