Kladivo na Svědky COVIDovy

Featured Image

Disclaimer: Obsah tohoto článku mi nadiktoval osobně Vladimír Vladimirovič Putin pod pohrůžkou, že jinak Zemanovi neslíbí dodávku vakcíny Sputnik. V rámci ochrany celé společnosti jsem se tedy obětoval a díky mně to proběhlo. Řád Bílého lva bych si vzal.

Dnes ráno (1. 3. 2021) byla vyhlášena tvrdší verze civilního výjimečného stavu, se kterým jsme v našich zemích měli velký úspěch v roce 1942 – podepsán K.H. Frank. Je tu pár rozdílů, ale bohužel ve prospěch nacistů. Výjimečný stav byl vyhlášen pro Oberlandrat Praha, opatření se netýkají soukromých akcí a omezení vycházení je na 1 večer. Nikoliv tedy na obvyklých 14 prymulodní. Dokonce si ani nevzpomínám na případ, že by policie za okupace rozehnala sáňkující děti. Policie ČR výzvu dává taky, ale zatím se střílí jen opatrně a málo spíš se honí. Nicméně máme tu nový nástroj, který je lepší než střílení a to § 11 Pandemického zákona, kde podle odstavce 4 hrozí pokuta do výše 2 miliónů. Podle § 12 téhož zákona bod 2 je pokuta výnosem toho, kdo pokutu uložil. Jinými slovy, kdo soudí, ten má značný prospěch za to, že odsoudí. Což zcela jistě zaručuje naprostou objektivitu správního řízení. Takže přeloženo do srozumitelného vohnoutího jazyka: „Nezastřelí tě voe, protože lidovláda, voe, ale dají ti takovou pokutu, že se z dluhů do smrti nevyhrabeš a už ti nikdy nic nebude patřit. Budeš prostě zbytný materiál, voe.“ Tato metoda se používá s úspěchem například v progresivním Pákistánu – dlužní otroctví. Dluhy lze u nás také dědit, takže i vaši potomci mohou pocítit, že mít roušku bylo takové správné. V tomto světle se mi zastřelení jeví poněkud humánnějším postupem. Taky se mé srdce plní nadějí při vědomí konce dotyčného podepsaného pod výnosem.

Pandemický zákon také dává obrovský prostor mafii k vydírání potenciálních obětí. Nějaká partička si vyhlédne váš majetek, jehož vlastníky stát v klidu zveřejňuje, a rozhodne se ho zmocnit. Najednou se najdou svědci, kteří vás opakovaně udávají, že nedodržujete nařízení. Ve správním řízení prohráváte jedno za druhým a váš majetek pomalu ale jistě mizí pod tíhou dluhů z vymáhaných pokut. No a do půl roku jste z bohatého člověka bezdomovec, ale zase jste ochráněn před covidem. Pod hrozbou proher v dalších správních řízeních dostanete hozené laso a rád prodáte. To za to stálo, ne? Už vám pomalu, ale jistě dochází, co to je boj s pandemií? Konspirace? Tuhle knížku má vystavenou ministr Havlíček (Great Reset) a tam to všechno je napsané. Když Lenin psal o rudém teroru, všichni nad tím mávli rukou. Když jistý Hitler psal Mein Kampf, taky to nikdo nebral moc vážně. Nebo takový ožralý soudruh Pol-Pot, když v šantánu v Paříži fantazíroval o nové společnosti, taky to brali jako žvanění opilce.

Protože pandemický zákon požaduje zdůvodnění, je tedy nutno udělat k nařízení stránku blábolů, nejlépe opis ze stranického deníku, aby bylo formálně právu učiněno zadost. Protože jistou naději skýtá vyjádření NSS, tak se pokusíme ty klíčové argumenty trochu probrat pěkně jednoduše po lopatě a od základu. Řazení je podle mých nejoblíbenějších.

 

Epidemie Covid-19 je největší výzva v dějinách lidstva

Ano, to jistě. Nakažlivé choroby tu nikdy v historii nebyly, to rozhodně ne. Tento článek o Černé smrti je asi proruská dezinformace. Stručně řečeno tohle byla opravdu výzva. Neexistoval lék, či způsob léčby, neexistovala síť dobře vybavených nemocnic, prostě nic. Malá nápověda – opatření typu „zavřeno vše“ nepomohla.

Epidemie obvykle požaduje 1 600 – 1 800 lidí nemocných na 100 000 obyvatel. Prosím NEMOCNÝCH. Ne pozitivně testovaných bezpříznakových lidí. Těmto lidem se dříve říkalo zdraví a nikoho nenapadlo ty lidi izolovat nebo testovat, zda nemají třeba chřipku. Navíc testy jsou hodně chybové, takže ani nepotřebujete nějaký virus, aby tímto způsobem čísílka uspokojivě rostla. Dokonce Blatný prokecnul, že se čísla i tak nadhodnocují. COVID zdaleka nedosahuje parametrů epidemie. Daleko více lidí strádá a umírá díky restrikcím. Určitě si ve svém okolí vzpomenete na případ odkládání lékařského zákroku až do smrti dotyčného odkladatele. Vy mu pak nemůžete jít ani na pohřeb. Dokonce to opatrně přiznává i oficiální zpravodajství, že by karanténa mohla být příčinou smrti. Do nedávna to byla konspirační teorie.

Skutečné epidemie byly v roce 1968-69, v letech 1995, v letech 2018. Vzpomeňte si na MERS, SARS, ptačí chřipku a kšeft s TamiFlu, prasečí chřipku, … Těch pokusů bylo tolik, ale COVID-19 je opravdový hit.

Zákon je založen na lži, ale lež se uzákoněním stala objektivní realitou – pravdou. Pandemický zákon konstatuje, že epidemie prostě je, viz §1. Obsah právní normy se neodůvodňuje, proto bylo nutné to dát do zákona. Teď je to podobně jako s měřením rychlosti – nikdo vám nemusí vysvětlovat, proč je vyšší rychlost špatně, byť je pravdou, že měření rychlosti ke snížení nehodovosti nepřispívá. Pěkný právní rozbor zákona je zde nebo taky tady.

 

Lékaři padají na hubu – JIP jsou plné

Tohle mě vždycky rozveselí. Například tuhle v roce 2018 neměla záchranka kam dávat pacienty, protože nemocnice měnila systém. Nebo kdo si ještě dneska vzpomene na stávku lékařů? Posledních 8 let čteme jen o tom, jak léčba kolabuje a nemocnice nemají tu peníze, tu sestry, tu cosi. Takže položím otázku – kdy naposled byla lůžka volná? K tomuto tématu skvěle píše Challanger nebo také Stav bez nouze a dále příklad zátěže JIP v nemocnici v České Lípě.

ČR má nejvíc lékařů na počet obyvatel široko daleko a je logické, že to stojí nějakou korunu, kterou musíte vytáhnout z lidí. Díky inflaci se neustále zvyšují odvody sice maskované jako zvýšení minimální mzdy, ale to jde jen do určité míry. Takže vzniká logická otázka, opravdu tolik lékařů potřebujeme? Takže se politici dřív pokoušeli zmenšit počet lůžek a lékařů. Jenže ouha. Organizace lékařů nebo nemocnice se v tom naučily chodit a okamžitě se takový politik stává vrahem nemocných a ničitelem zdraví. Je to stejné, jako když ve firmě chcete propustit lidi. Okamžitě všichni začnou dokazovat, že jsou nepostradatelní. Politici vzkaz pochopili a obrátili se proti neorganizované mase poplatníků. Vytvořil se díky kovidové příležitosti společný zájem. Řečeno diplomaticky – subjekt reaguje na ekonomické stimuly. Do nemocnic proudí peníze, politici si uzurpují moc. Hádejte, kdo společný zájem nakonec zaplatí? Odporná konspirační teorie, že? Jenže politika na bázi společných zájmů funguje odjakživa. Pokud tomu nevěříte, tak se zamyslete třeba nad osudem jednoho primáře, co věřil v pravdu a svobodu slova.

 

Lidi na to kašlou, a proto to nefunguje

Kdyby na to lidi nekašlali, tak se stačí zavřít na 14 dní a je po infekci. Vir si lehne na práh domu, tiše tam skoná a už o něm neuslyšíme. Zajímavé, že na to dosud nikdo nepřišel. Pokrok v lékařské vědě je nezastavitelný! Pamatujete si na komunistický režim? Ten byl postaven na vědeckém principu a navrhovali ho nejpřednější odborníci. Nejlepší vědci, filosofové a další odborníci se spojili a vytvořili dokonalý model uspořádání společnosti – marxismus. Podobnost s odborníky vytvářející opatření proti kovidu je jistě náhodná jako třeba tuhle německý soudruh obdivovatel Velkého Kormidelníka Maa, který pomáhal německé vládě s bojem proti kovidu. Celé to uspořádání pokrokové společnosti bylo fakt dobře vymyšleno, perfektně to fungovalo s jedinou chybičkou – lidi na to srali a nepřátelé lidu to přímo sabotovali. Takže si položte otázku – byl komunismus super? Podle logiky nadpisu byl, jen to lidi kazili.

Nebo například na trhu vznikla firma s mladým progresivním managementem. Vyrábí třeba zmutované veverky pro ekologický pohon větrníků chladících solární panely, které pohánějí závod vyrábějící z jejich trusu ekologické palivo pro bioplynové elektrárny. Dokonalá cool cirkulární ekonomika. Má fantastický byznys plán – každý člověk si koupí jejich veverku za 10 000 Kč a to během roku. Měli z nich být nejbohatší byznysmeni na planetě, ale lidi jim to kazili, protože veverky nechtějí kupovat.

Když cokoliv řídíte nebo dáváte příkazy, tak musíte dbát na to, aby byly splnitelné. Jinak nebude fungovat nic. Naopak dávat nesplnitelné příkazy a pak za to lidi trestat je typické pro podniky, kde k tomu jako prémii dostanete anální kolík s elektrickým přívodem a domina vás zbičuje. To je rozdíl mezi sadismem a managementem.

Lidi na to kašlou, protože je to zjevně k ničemu a nikam nevede. Není to chyba lidí, ale chyba těch nemehel, co řídí stát.

 

Bez opatření by to bylo jen a jen horší

Tohle je typická výmluva každého zmrda. Jo, voe, prodělali jsme padesát mega, ale kdybych to neřídil já, prodělali jsme těch mega sto. Možná znáte vtip o chlápkovi, co rozhazuje po chodníku lopatou nějaký bordel. Zastaví ho třeba transgenderový městský policista a ptá se ho, co to jako má bejt? Chlápek mu řekne, že to je prášek proti šavlozubým tygrům. Načež městapák odpoví, že tu přece žádní nejsou. Chlápek odpoví, vidíte, jak to funguje! Důkaz je na světě – ať si hlavu ukroutí, fakt tam žádný šavlozubý tygr nebude. O tom, jak opatření vlády reálně fungují, si můžete přečíst třeba tady, kde do boje proti viru nasadili trička STOP COVID. A co se nestalo? Skvěle to zafungovalo. To jako ukázka, jak dobře jsou zdůvodňována opatření na základě modelů. Dřív se tomu tak nějak po dělnicku říkalo obezlička nebo jsou-li vzdělanec, tak bulharská konstanta.

Nebo si třeba vzpomeňte na suprová opatření v podobě roušek. Statečně jsme šili roušky, angažovaní soudruzi umělci pěli agitační songy jako v Sokolově, seč jim hrdla stačila, a výsledek je ten, že po roce tuhle soudruh Blatný ve stranickém tisku hlásí, že to vše bylo na hovno.

Dokonce na světe je země, kde se na opatření totálně vykašlali. Lidi jim tam umírají na ulicích, nemocnice jsou plné koronavirových pacientů a země totálně zkolabovala. Hledal jsem odkaz na webu ukazující ty hromady mrtvol, ale nevím proč, leč žádný jsem nenašel. Zato jsem našel hodně odkazů, kde jsou vidět lidé namačkaní na sebe ve velkém počtu zřejmě na demonstracích za podporu lékařů. Čímpak to asi je?

Ohledně roušek se nechal slyšet Lysenko české epidemiologie guma Prymula, cituji: „Pro dlouhodobé nošení není vhodná ochrana rouška ani respirátor“. Dokonce tam soudruh Sosnovec nějak prožbleptl: „Abyste byli v bezpečí, museli byste mít protichemický oblek.“ No ale to bylo v roce 2009, takže je jasné, že tehdy věda nebyla na takové výši jako dnes.

Ve všech fázích boje proti koronaviru činily vlády rozhodnutí, která nebyla z hlediska zdravého rozumu opodstatněná a dokonce byla nebezpečná pro zdraví občanů. Počínaje samoizolací, pro niž neexistuje právní ekvivalent, přes povinné testování, hospitalizaci, masivní porušování práv zjevně zdravých občanů.

 

Plošné testování je potřeba

Blatný provalil, že zatím testování stálo 25 miliard. Ve Zlínském kraji v rámci voleb do krajských zastupitelstev běžela kampaň na výstavbu nové nemocnice a plánovaný rozpočet byl 8 miliard na plně vybavenou nemocnici. 25 děleno 8 to jsou dvě možná tři kompletně vybavené nemocnice včetně úplatků. Je to tolika Fábií, že by se s nimi zaplnilo několik hřišť. Takže 3 nemocnice zmizely do testů z drtivé většiny zdravých lidí, které jsou do 4 dní k ničemu. Za tu srandu to stálo, ne?

Při testování metodou PCR jde o zvláštní diagnostiku, která je nepoužitelná bez klinických příznaků onemocnění. Ale koho by to zajímalo, bojujeme, ne? Řešit můžeme později po boji. Takhle nakupujeme výrobky lidové Číny, i když nám oficiálně o grošíky nejde. Čínští soudruzi zcela nezištně poskytli testovací sady a zachránci národa nám je přeprodávají za mírnou provizi. Zachrání vám život a vám se za to nechce platit?

Ale holt byznys šlape pomalu a lidi na testy začínají kašlat. Jaké je tedy správné politické řešení? Nařídíme jim to! Firmy budou povinně testovat a vše bude krásné. Na Slovensku proběhlo několik úspěšných plošných testování a zabránilo to totálnímu kolapsu nemocnic. Díky tomu vláda nemusela vyhlásit lockdown. Moment, nebylo to jinak?

 

Lockdown je jediné řešení

Jediné řešení, které nám je podstrkováno. Nic lepšího prostě není. Budete chodit do montoven a domů. Tím bude zachránění. Ve zdravějších dobách se tomuto uspořádání říkávalo pracovní lágr. Řeč se pořád zušlechťuje – dřív postaru lágr a dneska lockdown. Takže vláda s vážnou tváří tvrdí, že když udělá z celého státu pracovní lágr, tak tím všechny ochrání. Vzpomínám si na jednu historickou organizaci, která měla dokonce název Ochranný oddíl. Jakým způsobem chránila je zřejmé, když si vzpomenete na německý název Schutzstaffel a zkratku SS.

Ale co, mávneme rukou, to jsou náhody. Ochrana jako ochrana. Ochrana před nemocí se cizím slovem řekne profylaxe. Kdepak jsem ten pokrokový termín společenská profylaxe jenom slyšel? V rudých říších byl populární a znamenalo to preventivní zavření nepřátel lidu před tím, než jako sociální nákaza zničí zdravou sovětskou společnost. Nebo když nás do ochrany třetí říše svěřil Emil Hácha. Kde se jen před tou logikou názvů schovat, co?

Nebo nás tuhle bude chránit soudruh Hamáček, známá bolševická hnida. Za ochranu chce maličkost – vaše peníze a majetek. Stav nějakého nebezpečí lze vyhlásit v podstatě kdykoliv a pro cokoliv. Nikdy už nebude normální stav. Jak jsme jen do té doby mohli žít, že?

Jak vypadá ochrana v podání naší milované lidové vlády? 500 vojáků pomáhá v nemocnicích, nevím sice s čím, nicméně 26 000 fízlů a 5 000 vojáků hlídá, abyste nejezdili přes hranice okresu. Jsem rád, že je bezpečnostní situace v republice tak v pohodě, že se může 2/3 stavu fízlů obětovat na tenhle nesmysl. Z toho mi logicky vyplývá, že když přesně tenhle počet pošleme do civilu, tak se nic nestane. Vláda vám tím jasně sděluje, že má ochranu vašich práv nebo majetku u prdele.

Nacistický systém byl totalitní společnost a zavírali lidi do pracovních lágrů. Komunistický režim byl zločinný režim a na to je dokonce zákon o protiprávnosti komunistického režimu. Zajímavý je hned §1 odstavec C a D. Když tyhle práva omezí daleko brutálněji Pandemický zákon, tak je současný režim ryzí 14 karátová lidovláda. Jen mne tak napadá, jak je možné, že si lid dobrovolně uvalil sám na sebe takové jho, když se předtím radostně z komunismu osvobodil, protože mu dával menší jho? Takové otázky kladou jen ideozločinci, protože politicky správně je to tak, že když práskáte a utlačujete v demokracii, tak je to v pořádku, protože v demokracii lid a vláda jsou jedno. Jakmile to jednou parlament schválí, je to výdobytek lidu a žádné utlačování!

Tuhle stranický tisk dokonce psal, že se nakazili indičtí lvi. Nevím, jak zrovna v pražské zoo, ale předpokládal bych, že ke lvovi se nikdo nepřiblíží na 2 metry a nikdo s nimi není v kontaktu delším než 15 minut. Ani si nejsem vědom, že by lvi navštěvovali fitka nebo nakupovali dětské boty, či se samovolně potulovali po okolí. Prostě celý život žijí v bezkontaktním lockdownu a přesto nakažení. Legendární sovětští soudruzi rozdojili kozla a tuhle zase současní progresivní vědci prokázali nákazu u lva.

 

Dělají to všichni, tak to musí být pravda

Celá Evropa dělá opatření. Všude je hrozná situace s epidemií. Takže je jasné, že to není Babišův výmysl a je to pravda. Přece se nemohou všichni ti slovutní odborníci mýlit. Nevím, jak jinde, ale naši slovutní odborníci se představují třeba zde. Jak vidíte žádní odborníci, ale normální fachidioti. Ani jeden z nich neví, co je to pacient.

Dalším takovým zajímavým příkladem je Caligulova válka proti Neptunovi. Na božské věci byl odborník, takže tomu prostý lid nemohl rozumět a tak všichni slavili triumf nad Neptunem. No a my máme místo Neptuna vir a triumfadorům dáváme metál.

Náš milovaný vůdce Andrej Babiš je znám výrokem – „všeci kradnú“. Když kradou všichni, tak je vlastně v pořádku krást? Kradou všichni, tak proč já bych nemohl? To, že všichni dělají to stejné, ještě neznamená, že to je dobře. A to dokonce ani v případě, že to jsou do jednoho lékaři. Své o tom ví jistý pan Semmelweis. Nikdo mu nevěřil a ejhle, ukázalo se, že se všichni mýlili a on jediný měl pravdu. Dokonce ho zavřeli do psychiatrické léčebny, kde zemřel.

Jistě najdete sami mnoho příkladů a dokonce si troufnu udělat závěr, že stádní vědomí se častěji mýlí, než má pravdu.

 

COVID-19 – podívejte se do nemocnic

To není žádná chřipka, to je fakt síla. Kdyby to tak dostala tvoje babička, to bys mluvil jinak a tak podobně. Mimochodem viděli jste někdy, jak vypadá člověk po autonehodě? Co přestat jezdit autem? Auta zjevně ohrožují zranitelné skupiny, to je jasné. Takže pěkně po kovidovsku – zakázat. Buďte ohleduplní, nebuďte sobci a už nikdy nejezděte autem!

Nebo viděli jste někdy člověka po utonutí? Fakt je to o dost drsnější než rýma. Udělal jsem si model podle návodu soudruha Kulveita, který jsem pracovně nazval Hluboce ontologický vědecký názor odborníka. Má sice zkratku HOVNO, ale jinak je super. Podle dat se nejvíc lidí utopí v červnu až srpnu, takže v prosinci se utopí polovina republiky, pokud s tím něco neuděláme. Navrhuji plovací vesty povinně pro každého. Aby se zabránilo utonutí, budeme povolovat vstup do bazénu jen jednu osobu na jednoho plavčíka. Podle měření plavčík vytáhne člověka z vody do dvou minut. Takže budeme plošně testovat a kdo nevydrží bez dechu déle jak 2 minuty, nesmí do bazénu. Nebo raději zavřeme všechny bazény a nikdo se neutopí! Nemocnice by pod náporem utonutých kolabovaly, však víte. Dává to logiku, ne? Nesouhlasíte, no tak se běžte podívat do nemocnic, jak vypadají utonulí!

 

Je to jen maličkost, chvilku to vydržíme

Jednotka dočasnosti u vládních opatření je jeden furt. Přesně takhle to funguje nejdřív kousek toho, pak kousek támhletoho pokaždé v míře snesitelné. Ve výsledku pak děti nechodí do školy, na chození do práce se musíte vykazovat potvrzení, kde podobnost s pracovní knížkou je jistě zase náhoda. Jednou jste si dali na pusu roušku, tak jste vládě vystavili bianco šek a jste ztracení. Pokud chcete být svobodní, tak se vládě říká ne. Ne nadarmo se říká, tisíckrát nic osla umořilo.

Každé svinstvo v dějinách, koronabolševismus nevyjímaje, začíná tím, že si vláda testuje souhlas obyvatel takovými drobnůstkami. Viděli jste někdy, jak řezník zabíjí prase? Mazlí se s ním, uklidňuje ho, mluví na něj hezkým hlasem a pokouší se vzbudit jeho důvěru, protože prase má sílu a bez jeho souhlasu ho snadno nezabije. Úplně stejně se chová vláda vůči lidem. Jak pro prase, tak pro lid to má stejné následky, skončí pod kudlou.

Vzpomínáte si na jaro 2020? Je to jen na chvilečku. Dnes z toho máme rok a práva jsou nám odebírána takovou rychlostí, že už to ani nejde sledovat. Vzpomeňte si na válku s terorem – co je výsledkem? Je teroru méně? Nebo se z toho už stala taková banalita, že ani nemá smysl o tom psát?

 

Lidem, co nedodržují nařízení, bych nechal náklady na léčbu platit!

To je správně, tak nějak po soudružsku, jak to proklamoval companděro Hamáček. Jsou na světě lidé, co zneužívají výdobytků našeho budování. Tomu je potřeba zabránit! Například jsou tu lidé, co kouří. Takže si rakovinu plic způsobili sami, no tak jim to také naúčtujeme. Dále takoví tlusťoši, že Hamáčku – nomen omen, co? Přežírají se a pak jsou nemocní. Mohou si za to sami, takže taky zaplatit. Nezapomenout na ty, co jí maso. EU prohlásila, že konzumace masa je nadprůměrná, takže nemoci si způsobili sami. Pak sportovci – to je samé zranění, za to si taky mohou sami. Nuže dobrá, zaplatí si to. Nebo grázlové, co jezdí autem. Rozbíjejí se v nich a my to platíme. A co teprve ti, co mají genetický defekt a klidně se rozmnoží – třeba astmatici? To je jednoznačně jejich vina, zaplatit! Každá nemoc má příčinu v něčem, co se stalo nebo co člověk udělá. Druhá strana mince také je, že když naopak dodržování nařízení způsobí nemoc, tak to zaplatí kdo? Uvolní se jeden kamínek a zítra je po přehradě. Budete jen platit odvody a zpět nedostanete nic.

Ty věříš konspiračním teoriím?

Věřit konspiračním teoriím je takové fuj. Sice tu máme takový logický přešlap, že teorii za konspirační musí někdo označit, takže ten akt označení je takové malé spiknutí, že? Ale ať je to jak chce, kdo věří na spiknutí, je slabý duchem. Zatímco věřit tisku hlavního proudu (mainstream) je projev hlubokomyslného ducha a kritického myšlení. Teorie, které nám předkládají možnost kriticky přemýšlet nad oficiální verzí, je vždy přínosná. Neboť vás nutí se zamyslet a nepřebírat jen tvrzení z televize. Což je pro mocné tohoto světa takové trochu nepohodlné. Neboť svou moc uplatňují našima rukama a poslušným mozkem.

Víte, jaký je rozdíl mezi pravdou a konspirační teorií? Jenom v čase, než se konspirační teorie potvrdí jako pravda. Že je to nesmysl? Například svého času byla konspirační teorie, že EU bude zavádět očkovací pas. No a ejhle už se nemohou dočkat. Sice nás ujišťují, že to nepovede k diskriminaci při cestování, ale nabízí se logická otázka – tak na co to jako bude? Dále jistý soudruh Babiš prohlásil, že nebudou žádná plošná opatření a kdo říkal něco jiného, byl prakticky ruský agent. Jistě si najdete pár dobrých příkladů taky.

 

Závěr

Takto by se dalo asi pokračovat do nekonečna. Studnice koronaidiotismu je nevyčerpatelná. Přesto bych si dovolil položit jednu otázku na závěr: „Kam se letos poděla chřipka?“. Pokud si poctivě odpovíte na tuto otázku, pochopíte, že na celé korona akci něco nesedí.

 


28.02.2021 Josef Vohnout

12345 (328x známkováno, průměr: 1,30 z 5)
14 640x přečteno
Updatováno: 28.2.2021 — 21:25
D-FENS © 2017