Pohrdám pražskou kavárnou!

Featured Image

Včera, v noci z 8. na 9. listopadu léta páně 2016, jsem navštívil late night fandění americkým prezidentským volbám v pražské kavárně Neustadt. Nedbal jsem kamarádova varování, že se jedná o jámu lvovou a hrdě jsem nakráčel na plac oděn v magické runy.

Nepřátel se nelekejme, na množství nehleďme! Runy nic nezpůsobily, což hodnotím pozitivně – není to žádný hate symbol jako třeba kreslený žabák, že. Nicméně kecy o našich věrných spojencích Saudské Arábii a Turecku, co jsme začali mít s partičkou, ty už svůj impakt měly. Celé osazenstvo kavárny pak bylo naprosto konsternováno pouhým provoláním laškovného: „Ať žije Zeman!“ Inu, lokální popularita jak blázen a mezitím se nezastavitelný vlak do stanice GOD EMPEROR TRUMP začal rozjíždět.

Netrvalo dlouho a při zapálené diskuzi se slovenskými kamarády na témata jako sametový župan Marián Kokotleba, sympatický Viktor Orbán, šéf tibetských skinheadů Dalajláma atd. jsem byl majitelem podniku a pořadatelem akce v jedné osobě dočasně vykázán z pražské kavárny! ACHIEVEMENT UNLOCKED – ano, chápu, ve dvě ráno po pivu jsem byl hlučnej, trošku rušil komentátora a oni prý potřebovali lepší politické ovzduší pro sebeprezentaci v ČT. Mé kung-fu však bylo silné a dočasný azyl jako politický uprchlík jsem nalezl v blízkém Júsúdú.

O hodinku a něco později, když se karta a příliv obrátily, jsem slavil triumfální návrat, abych na vlastní oči viděl jediné – TRUMP WINS, FLAWLESS VICTORY. Osazenstvo kavárny se začalo pozvolna měnit z progresivně totalitní levicové mládeže přesvědčené o vlastní neomylnosti v sakra hrozně zlé sexistické, rasistické a bůhví co všechno trumpetisty. Ve skutečnosti jsme samozřejmě zdvořilí lidé. Když bylo vše téměř rozhodnuto a nad obzorem počínalo svítat v krásný bílý den, tak kavárna Neustadt zavřela namísto slíbeného poskytnutí vajíček se slaninou nám, kurva fandům ranním držákům, bo prý nevyhrála pizda. Ty vole, derby Sparta Slávie my aSS na kvadrát.

Následně jsme argumentem Orlandem přesvědčili polotmavého gáje o přínosnosti zvolení Doníka Jendy Trumpety na post božského imperátora naší čarokrásné euroamerické civilizace. Jinak byla poskytnutá pomocná ruka a nabídka sjednocení poraženým táborem spíše odmítnuta, stejně jako základní princip demokracie, svobodné volby. Kupř. Mexičankou, co ale samozřejmě vůbec nebyla Mexičanka, jsem byl označen na sexistické prase a pak se jakože urazila a odešla, což ostatně v nějaké variantě provedení udělalo mnoho dalších fandů Hovnové vafle.

V bujaré náladě jsme zformovali poslední údernou jednotku (fanouškovsky smíšenou! hej!), abychom úspěšně mezi lidmi chodícími do práce nenašli žádný podnik nakloněný oslavám našeho nového amerického císařpána. Tím jsme celou akci uzavřeli, k rannímu kafíčku vyčoudili oslavný doutník a vykoukaní po probděné noci jsme to definitivně rozpustili.

Doník vrátí Americe její velikost, dnes Amerika – zítra celý svět!

MAKE THE WORLD GREAT AGAIN!


11.11.2016 Šaman


Související články:


12345 (296x známkováno, průměr: 3,84 z 5)
17 245x přečteno
Updatováno: 11.11.2016 — 23:47
D-FENS © 2017