1203 / 2017 - zpět na článek

Počet komentářů: 86

  1. Ak chces kupit orginal 1203 v prevedeni sanitka, s platnym STK, emisna , plne funkcna, pojazdna. Plnila funkciu podnikovej sanitky SES Tlmace, takze toho vela nanajazdila. Mali ju v stave podnikovy poziarnici( teraz hasici, ale uz nie su). Cena je pod 1000€ ale da sa zjednat. Volaj +4216382755 alebo +4216383190, 2585. Skoda by ju bolo vysrotovat!

  2. DFensi, málem jsi mě měl na svědomí. Při četbě o byčíku jsem se zrovna napil, od udušení mě zachránil kamarád. Na 1203 jsem začal svojí pilotní kariéru. První byla specifická, úpravou řazení se jednička řadila od sebe dopředu. To se nedalo ukrást. Byla to třináctka, takže se dal předjet i žigulík. Sral jsem bobky, klepalo se to a já nechápal, jak to mohlo jezdit jako sanita.

    1. To jsem taky nechápal, ale když jsem se s naším strojem řítil z Kladrub dolu do Benešova do špitálu s holkou, co měla slepák ve 12.05 a ještě jsem byl do ní zamilovanej, tak nějak jsem našel hranice toho peklostroje. Je to už přes 30 let, ale nedá se na to zapomenout. Kroutila se , vlnila, prdel byla občas rychlejší. Nakláněla se, ale nepřevrhla. Dovezl jsem na poslední chvíli. Vytahaný ruce, sedřenej, jak bych vykládal vagón uhlí.
      A druhej zážitek podobného rázu mám, když vezli mě. Tak nějak už jsem byl smířenej s tím, že prostě umřu :-) A kupodivu to zase vyšlo.
      Vzpomínka mám i hezký, ale jak už jsem pdal výše – už bych to auto nechtěl. Furt se něco sralo, pořád se v tom člověk vrtal…..

  3. Ten den cestou do Krkonos jsme jeli za peknou zlutou 1203 s napisem „Statem chranena pamatka“, dle stitku s motorizaci 1.9 D. Ze by nejaky tuning?

    1. Pár jich bylo s dieselem už z výroby, hledej TAZ 1.9D nebo TAZ 1900. Byl to stejný motor jako ve felicii, ale převodovka pocházela snad z peugeotu.

      1. Dobrá připomínka, ale domnívám se, že i motor byl peugeot.

        1. Viacere zdroje udavaju ze slo o motor VW

          1. Nasadili jste mi brouka do hlavy a na diskuzi o 1203 se uvádí, že opravdu má motor VW, ale není identický jako ve Felicii. Převodovka by měla být licenční Peugeot.

Komentáře jsou uzavřené.

D-FENS © 2017