Money Bank jsou k smíchu Vaše peníze: Aftermath

Featured Image

Chtěl bych zveřejnit krátký popis dohry této kauzy.

Dle instrukcí PR oddělení pod původním příspěvkem jsem podal stížnost přes webový formulář na stránkách banky. Přes některé technické překážky (spam filtr) se nakonec povedl kontakt a po pár emailech jsme si mohli po telefonu pohovořit s panem Chief Retail Officerem (nevím moc, co si pod tímto postem představit).

Byl jsem ujištěn, že již provedli změny v souvisejícím systému příjmu nalezených peněz a další plánují. Prostě, aby až tam další trouba přinese nějaké nalezené peníze, měl z toho aspoň ten feel, že udělal něco správného. K tomu by mělo pomoct i 10% nálezné. Ujišťoval mě, že prý i našli majitele peněz, který byl rád. Spousta děkování a pochval bylo sice fajn, ale po tak dlouhé době je to jako roční prémie v práci: Potěší, ale člověk musí moc přemýšlet, za co to vlastně všechno je. Nakonec jsem byl tázán, zda mě mohou kontaktovat z oddělení stížností a domluvíme se na dodatečné výplatě nálezného (300 Kč). Souhlasil jsem.

Peníze dorazily a teď už jen zbývá dát si za ně náš běžný skromný oběd s mým kamarádem, co to se mnou původně celé absolvoval.

Doufám, že to celé mělo aspoň mikroskopický pozitivní vliv na společnost a dobro světa.

 


24.04.2017 HonzaCZ

12345 (134x známkováno, průměr: 1,37 z 5)
16 241x přečteno
Updatováno: 23.4.2017 — 23:06
D-FENS © 2017