V jako Volbuše, V jako vomitus, V jako V prdeli - zpět na článek

Počet komentářů: 59

  1. Kdo by to byl rek, ze to po 30 letech zase vyhraje komous.

    1. Může vůbec maskot kolonie rozhodovat o válce, není to spíše otázka na židáky v City?

    2. Tak usilovne SE od komunismu vsichni distancovali a bojovali proti nemu az SE k nemu obklikou zase dostali. Vsechny cesty vedou zpatky ke svazu.

    3. Tak mohl by to vyhrát nějaký dostatečně výrazný kandidát, který měl dobrou kampaň a nikdy nebyl ve Straně… oh wait.

      Jasně, vytáhněte někdo Fischera, který si myslí, že kdyby dostal stejný prostor v médiích, že by měl šanci… bez jediného billboardu… To i ten kandidát, co slíbil, že nebude prdět, má billboard v každý prdeli.

      (Pominu, že ani Babiš, ani Pavel aktuálně nejsou v komunistické straně…)

  2. Všechny možné úvahy o tom, koho z předkládaného panoptika volit (nejen v těchto volbách), používají jako kritéria „nejmenší zlo, přibrždění jízdy do pekel atd.“. Což se na to podívat z druhé strany? Nebude lepší naopak zvolit někoho, kde je předpoklad, že tu jízdu ještě oroštuje a budeme v prdeli dřív? Všechny opatrné úvahy o změně systému nějakou legální cestou jsou naprosto mimo mísu, žádný systém, dokud funguje, to nikdy nepřipustil a nepřipustí. Teprve až se to celé zhroutí (což znamenalo v historii prakticky vždycky válku), je možno zase začít dělat věci důležité a pořádně (jako už mnohokrát v dějinách). Pak mi v druhém kole vychází jako slibnější soudruh generál.

    1. Než to oroštují, tak je nejlepší se odstěhovat někam hodně daleko.
      V protektorátu se opět vyrábí zbraně pro tažení na východ a až si začnou zúčastnění likvidovat zdroje pro vedení války, tak k tomu mají podstatně lepší rachejtle než minule … věci jsou rozjeté a hradní maskot ovlivní maximálně to, jak radostně půjde lid světlu vstříc.

      1. Taky můžeme vyhrát, ne? :)

        1. jako že proti těm 500 Iskanderům, z toho pár desítkám s taktickejma 10-15kt hlavice? už to neber ;-)

          1. Mam pro Vas spatnou zpravu at je to islander Nebo brahmoss Nebo dalsi hypersonike strely ve velke vetsine pripadu si snimi sm7 Neboli aegis poradi. Staci je vcas zachytit a vechvili kdy v te rychlosti pred sebou zenou plasmovy mrak tak pry vydavaj signal na vsech frekvencich. Nerikam,ze nam tady ten Domus Nebo Patriot nekdo nainstaluje Jen poznamenavam…

            1. tak nač to poznamenáváš, dyž tady nic takovýho není?

              navíc nejde o detekci, o maskování se ani nesnaží – v sestupné fázi letu dosahuje hypersonickejch rychlostí a tam to nestihne žádnej nynější západní protiraketovej systém včas detekovat, zaměřit a vypálit protiraketu, ne všechny (samozřejmě se to odpaluje v houfech, a i s dalšíma raketama, a teď prioritizuj)

      2. Ach, takže zbojní výroba je fuj a je správné ji na území ČR nejen nepodporovat, ale i zakázat?

        1. Vzhledem k tomu, jak nás současní spojenci berou nyní na hůl s energiemi, tak bych se toho vítězství skoro bál :-)

          Ohledně zbrojní výroby, jen upozorňuji na jistá rizika, jistě budu klidnější jako akcionář české zbrojovky usazený někde v Karibiku, hypotéční nevolník se zbrojovkou za plotem.
          Příjde mi totiž, že politika i média jsou plné aktivistických fanatiků a že to prostě k té jaderné výměně za nadšeného aplausu pokrokového lidu doženou …

          1. To teprve vyřeší klimatickou změnu.

          2. No tak jak to teda s tou zbrojní výrobou je, má se radši zakázat, nebo ne?

            1. V 90kách se to přece všecko rozkradlo a žádná zbrojní výroba tady nezbyla, oder?

              1. Havel ji rozkrad, to se ví.

              2. No už zase bude. Je již rozpracován a před ukončením projekt na výrobu ukrajinských dronů. Má být plně obsazen ukrajinskými odboríky.
                https://www.topcz.net/cesi-se-spojili-banderovci-chteji-vyrabet-drony-utoky-rusko/

                1. Pominu, že sis to třeba celý vycucal z prstu a nadatloval na svoje webovky. Od člověka, co tady reálně poustovol svoje video, jak po očkování má magnetismus a drží mu na prsou mobilní telefon, tak nějak nedovedu nekriticky přijímat informace.

                  Ale i kdyby, tak co? Pokud se tady bude realizovat jakákoliv výroba, je to jen dobře.

                  1. postoval

                  2. ad1) ten mobil mi na těch prsou skutečně držel a ne jen mobil, ale jakýkoliv kus železa, (nůžky, kudla, prostě cokoliv), tak nevím co na tom nebyla pravda. A nebylo to po očkování, protože já jsem očkován nebyl. Nevím čím to bylo, ale můj předpoklad byl, že jsem chytil „spike protein“ od mého nevidomého syna, který žije v Brně v Centru pro zrakově postižené, kde byl 3x očkován a byl u mě 14 dnů. Magnetismus za pár dnů zmizel, ale ku podivu jsem začal mít problémy s cévami a na rukou se mi začaly zobrazovat 3-4 červené kruhy s bílým středem. Vždy tak na 10-14 dnů, pak zmizí a za pár dnů se objeví ne jiném místě rukou. Došlo to tak daleko, že jsem se již nemohl takřka bez bolesti postavit na levou nohu jak mě bolely prsty na noze, protože nebyly dostatečně prokrveny. Tak mě doktorka poslala do nemocnice, kde mi udělali protažení cév na levé noze. Ale moc mi to nepomohlo, mám s tím problémy stále, sice menší, ale pořád a pro změnu na obou nohách. Nikdy jsem předtím nic podobného neměl.

                    ad2) Nic jsem si z prstu nevycucal. U každého z článků, které publikují je dole odkaz na originál zdroje článku. Kromě toho, jsem tam napsal větu: Poznámka Admina: Na obsah článku je nutno se dívat s vědomím, že prostřednictvím Ukrajiny probíhá zástupná válka mezi Ruskem a NATO, přičemž obě strany využívají svou vlastní propagandu., čímž jsem dal na vědomí, že údaje v článku mohou/nemusí být pravdivé a je na každém čtenáři co si z toho vybere.

                    1. Ještě jsem zapomně na maličkost. Ten můj synátor je kus chlapa, 190 cm a 95 kg. živé váhy. Až na to, že nevidí, naprosto zrdráv. A najednou pár měsíců po třetí dávce mu zjistili, že má cukrovku. Tak mi o tom očkování něco povídejte.

                    2. Neviem ako by som ti to napísal, lebo predsa len mám úctu k šedinám, tak to skúsim tak slušne ako len dokážem. To tvoje „magnetické“ video bola riadna kokotina. Si asi v škole chýbal, alebo vzhľadom k veku si len zabudol aké materiály dokáže magnet (taký ten kus čiernej veľmi tvrdej hmoty) k sebe pritiahnuť, resp. na sebe udržať.
                      Ak by som aj bral v úvahu, že si mal mobil s hliníkovým zadným krytom namiesto plastu aj tak by na tebe „magnete“ nedržal lebo hliník ja paramagnetický materiál (je len veľmi slabo priťahovaný magnetom) a to sa vôbec nebavíme o plaste či skle.
                      V prípade nožičiek a nožov sa najčastejšie bavíme o nerezovej oceli a tá je slabo magnetická. Výnimkou sú tzv. feritické druhy (typy) nerezových ocelí napr. 1.4521; 1.4522; 1.4523, 1.4509 atď.
                      Takže na magnete cokoliv nedrží.

                    3. Náhodou…na mě drží klidně i dva mobily…Ale musím si je teda nejdřív dát do kapes :-)

                    4. SatanOkkY
                      viděl jsi to video? Podívej se opět a vysvětli mi, proč ty předměty na mých prsou držely. Fyzika je jedna věc, reálný příběh druhá. Já jsem skutečně nic nijak nenašvindloval, to ani nešlo. Jak bych asi mohl švindlovat s nůžkami? To jako jsem je potřel nějakým lepidlem? Tady je to video: https://www.topcz.net/videos/magnetismus-29.06.21.mp4

                    5. Nobody 16.1.2023 v 16.25

                      Video jsem viděl. Podle mého vidláckého úsudku se předvedený úkaz jmenuje adheze.
                      V cirkusech byly podobné kousky předváděny snad odjakživa.

                      Držely stejné předměty na stejných místech na pokožce vašeho syna, emitujícího spike-protein?
                      Vzhledem k tomu, že je podle vašeho sdělení očkovaný, mohl by být pokus zopakován.

                    6. zkus se předoklonit, esli budou aspoň lehký bordely jako pětikoruna nebo sponka furt držet, pak se dá mluvit vo magnetismu, jinak je to k smíchu :D

                      a pokud seš nějak hodně magnetickej, co neodymovej magnet, ten by se měl sakra silně přicucnout (anebo odpuzovat)!!

                    7. Nobody: video jsem si pustil a nějak tam u mobilu nemůžu najít ten magnetismus, tedy bych řekl, že jste sám natočil důkaz, že to drželo něčím jiným. Ne, že byste nemohl mít mobil z oceli, ale vidím to jako velmi nepravděpodobné (buď je to plastové, hliníkové, hořčíkové nebo keramické). A bylo-li to něčím jiným, pak se to týká i nůžek.

                      Nebo zkuste ten mobil hodit na magnet a uvidíte – není náhoda, že k magnetickému držáku mobilu do auta dostanete plíšky, které musíte na mobil připevnit, protože samotný mobil magnetický není.

                      Proč to na Vás drželo Vám ale neřeknu – nemyslím, že jste se patlal lepidlem, ale ono stačí být opocenej a kůže „lepí“ dostatečně (ví každý sportovec, když ze sebe chce sundat propocené hadry). To by vysvětlovalo i ten mobil a klidně by na Vás držel i displejem.

                      Měl jste zkusit ještě něco jako lakovaný kus dřeva, ten se chová stejně. Že jste chytil od syna magnetický spike protein a dočasně jste fungoval jako magnet je na mě moc zergovina.

                    8. Nobody:
                      Naše ženský, když dělaj okurkovej salát, tak se vždycky vyzdoběj šlupkama a patkama.A jak to dlouho na obličeji drží.A to s tím choděj po kuchyni.

                    9. SatanOkkY
                      16.1.2023 v 14:10

                      v běžné produkci samozřejmě magnetický nerezi převládají drtivě, málokdy potkám něco z běžnejch denních nerezovejch předmetů, co aspoň na silnej neodymovej magnet nereaguje

                    10. Behemot 16.1.2023 v 16:40

                      Domácností mi prošlo několik sad nerezového nádobí a když jsem aktuální směs nádob otestoval pro použití na indukční plotně, magnetická jich je zhruba třetina.

                    11. Já jsme tolik štěstí neměl. Na indukci zafungoval jen smaltovaný hrnec. Z nerezových kousků nejrůznějšího stáří a původu nezabral na indukci ani jeden.

                      Podle mě běžné nerezi (AISI 304 /316) magnetické nejsou. Jediná „běžná“ magnetická nerez, kterou jsem měl v ruce, byla nejspíš AISI 430. Chytila poněkud nečekaně dost hnusnou povrchovou korozi, což se mi s AISI 304 nikdy nestalo a že to není běžná nerez jakou znám jsem poznal právě tak, že byla magnetická.

                    12. Shi
                      16.1.2023 v 18:43

                      ber to neodymem, nějaký ty řádově tesly ukážou dost

                    13. :o))))) Tak tohle by ti měl asi objasnit třeba „opravář rádií z konexema“, Nok. A měl by ti taky vysvětlit proč indukční varná deska sepne i třeba s pánví, které jsou povětšinou z hliníku. Trumbero :)

                    14. ygorek
                      16.1.2023 v 18:20

                      a co s tim má společnýho indukční plotna?

                    15. No mozna by sis mel otestovat, jestli jsi nechytil morgelony, to by dost veci vysvetlovalo…

                    16. Ach jo. Vysvětlili jste mi to hezky. Tedy v podstatě nijak. Zpocený jsem nebyl, viz utírání před akci ručníkem. Behemote, opakovat nic nemohu, měl jsem to jen cca 5 dnů a bylo to někdy v červnu 2021. Ygorek – adhese, (přilnavost), nevím co kdy kdo dělal v cirkuse, v životě jsem v žádném cirkuse nebyl. No nic, když to tedy nemělo s magnetismem nic společného, tak tam by nějaký jiný důvod, jaký to nevím a pátrat po tom nebudu.

            2. …aktivističtí fanatici by furt něco zakazovali nebo znárodňovali, jeden riskuje své jmění za akcie, když všichni panikaří z čínského moru a teď by mu to chtěli různí vykurvenci znárodnit nebo zakázat, ať si každý vyrábí a prodává, co chce pokud to lidi kupují…jen bych prodával všem, když se už se chtějí pozabíjet proč jim v tom nepomoct.

              1. Takže nejdřív se zlobíš, že se na území ČR vyrábějí zbraně pro Ukrajinu, a nazýváš kvůli tomu republiku protektorátem.
                Pak strašíš, že se kvůli tomu stane ČR cílem jaderného úderu, a že je to důsledek práce nějakých aktivistických fanatiků (asi akcionářů těch zbrojovek, nevím).
                No a když se zeptám, co teda navrhuješ, jestli zákaz zbrojní výroby, tak najednou otočíš a tihleti aktivističtí fanatici najednou ty samé zbrojovky chtějí znárodňovat.

                Heleď, nechtěl by sis to před psaním nejdřív v hlavě trochu utřídit?

                1. Kdybych se zlobil, tak s tím něco dělám, tohle jsou spíše smíšené pocity … na jednu stranu to sype, na druhou to má jistá rizika. Že se ovcím maže med kolem huby o snadné cestě ke konečnému vítězství dobra, neznamená, že tomu budu taky věřit. V každém zapadákově jsou pomníčky těch, co měli být do švestek doma. Nehledě na to, že Ukrajinci šli současným sračkám aktivně a radostně vstříc. A sorry jako, ale dojebaná ekonomika(už tak rozhašená cestou do zelené bídy), drahé energie, znehodnocené úspory, apod., za to mi projekt Ukrajina a sebeurčení stepních negrů nestojí.
                  Navíc současná vláda furt mele sračky o hodnotách, ale postrádám jasnou vizi, čím konečné vítězství dobra zlepší životní podmínky v protektorátu.

          3. jaké výměně, záměrně sou chystaní k vypuštění do konfliktu malí ratlíci, co žádný atomofky nemají, a negrová se už jenom třepe, až pošle statisíce narukovanců zdechnout na ukravínu

            bureš se proti tomu eště může přece jenom vošívat, pávek, co sám eště v roce 2015 jako nejvyšší panák v NATO požadoval jaderný zbrojení a dislokaci atomovek v pobaltí? zkus hádat

  3. „nadkritická většina společnosti chce, aby se o ni stát staral. A tak hledají toho, kdo se o ně bude starat nejlépe a stále dokola nacházejí ty, kteří je zneužívají k tomu, aby se co nejlépe postarali o sebe.“

    Absolutní pravda. Jenže co s tím? Volit donekonečna Svobodné a Korunu Českou a já nevím koho? Vykašlat se na to úplně?

    Obě řešení považuju za legitimní. Stejně jako řešení moje, volit toho, kdo je nejblíže minimalistickému státu, nejméně věcí by lidem nakazoval a omezoval (a to každým – i lidem a věcem, kteří se zdají být divní a perverzní) a je nejblíže podpoře západu, morální, vojenské, obchodní, whatever (jednoduše proto, že chceme-li si tržně a svobodně koláč dělit, musíme napřed nějaký koláč mít).

    Těžko mě někdo přesvědčí, že tohle řešení je horší než pasivita nebo prodej hlasů na aukru (beztak je hodnota tak nízká, že to za to nestojí).

    1. takže dělat poslušnýho ratlíka tomu západnímu ksindlu, co tendle drang nach osten buduje? no voni sou hlava!!!

  4. Ještě by to chtělo doučit se češtinu.

  5. dědek 1+

    článek bych ochotně podepsal, kdyby už neměl jinýho autora… taky na to už seru… čím dřív se to posere tím líp… volil jsem Baštu ze stejných důvodů, jak to dopadne bylo jasný… výsledky mě přesto překvapujou… ti debilní ovčani si fakt myslí, že s tím nějak vyjebou… no už ne přátelé, je vymalovaný… druhý kolo s tím fakt vůbec nic neudělá… zvolte si koho chcete beze mě… je to jako se rozhodnout jestli chceš zastřelit nebo umřít hlady

    1. Bašta, ten ani nev, jaké kompetence prezident má. Flastenče.

      1. A nebo zná ústavu lépe jak rádoby „zákonodárci přání otcem myšlenky ústavních zvyklostí. Rozhodně jmenuje i ODVOLÁVÁ premiéra bez dalšího. A protože premiér dává ministry z logiky věci je stávající sqvadra víte jde.
        https://www.youtube.com/watch?v=JWjOWN6gIpA

        1. Seš fakt marnej. A tak o zůstaneš. Prezident nemůže odvolat premiéra, protože chce. Bašta je jen extrémní levičák s postupující demencí. Takovej Zeman 2.0

          1. Miloš Zeman na rozdíl od Bašty má v tom odvolávání vlády trochu jasněji: „Kdybych byl diktátor, tak bych to udělal. Ale jsem demokraticky zvolený prezident. (…) Vím, že podle vámi citovaného článku 62 prezident vládu odvolat může pouze za předem jasně určených podmínek. (…) Ani nevíte, jakou bych někdy měl chuť udělat to, co mi navrhujete. Ale porušil bych zákon. V právním státě se musí zákon dodržovat.“

            https://demagog.cz/diskuze/aby-bylo-jasno-prezident-nemuze-odvolat-premiera

    2. 400 000 diváků poslalo placenou sms podpory panu Baštovi a to nám chce někdo namluvit že jiní ho nevolili než co byli zrovna u televize oné prezidentské debaty na primě a byli aktivní s mobilem? A tedy měl jen 4%? Důkaz chybí ale je to na facku těm co nám to tvrdí, jak prosté milý watsone. :-)

      1. 400 tisíc z 5,5 milionu odevzdanejch hlasů je 7 procent.
        Holt některý z nich dostali rozum;-)

        1. Spíš bych řekl, že diváci prostě vytrolili primu.

  6. V jako Victory a Václav Havel

  7. Já žádné menší zlo nevolím. V roce 2006 jsem já debil zvolil jako menší zlo ODS a následky toho si neseme dodnes.

    1. @ eubijec :-D)))))

      jo tak tos byl ty?… zničil jsi nám život

    1. Článek se dá přeložit jako: „Británie se stala Francií“.

      Francie se takto chová sto let a pořád tu ještě je…

      (Reálné jádro pudla vysvětloval xkrát na Echu Kaiser. Mj. spočívá v tom, že tradiční voliči CPUK jsou důchodci z bohatých předměstí, kteří k smrti nenávidí bytovou výstavbu a výstavbu infrastruktury – jenže nově CPUK volili dělníci a chudí, kteří chtějí konzervativní politiku vč. deregulace bytové výstavby a výstavby infrastruktury. CPUK je postavena přes hru s nulovým součtem a protože si s tím neumí poradit, dělá mrtvého brouka a prokrastinuje.)

    2. tak esli se britanistán hroutí dyž tam nic nefunguje, tak tady už je dávno Somálsko :D

Komentáře jsou uzavřené.

D-FENS © 2017