Ad Křesťansko-židovské hodnoty a proč je nepodpořit - zpět na článek

Počet komentářů: 36

  1. Vypada to, ze konflikt Orban / Soros zacina pritvrzovat.
    V Madarsku se rozjela bilboardova kampan se smejicim se Sorosem a napisem „Nedovolte, aby se George Soros smal naposled“.
    Sorosuv mluvci to komentoval tim, ze akce je „protievropska“ a pripomina „nejtemnejsi chvile Evropy“.

    Pikantni na tom je, ze Izrael se postavil na stranu madarskeho premiera, kdyz se vyjadril zhruba v tom duchu, ze „aktivity pana Sorose trvale poskozuji stat Izrael“.

    Tleskam.

      1. http://forward.com/fast-forward/376572/israel-retracts-criticism-over-hungarys-laughing-jew-billboards-of-george-s/

        tady je odkaz na cely clanek, konkretne je zajimava tato pasaz:
        “Israel deplores any expression of anti-Semitism in any country and stands with Jewish communities everywhere in confronting this hatred,” Israel’s Foreign Ministry spokesman Emmanuel Nachson said in a statement issued Sunday evening, which was labeled a “clarification.”

        “This was the sole purpose of the statement issued by Israel’s ambassador to Hungary. In no way was the statement meant to delegitimize criticism of George Soros,

        WHO CONTINOUSLY UNDERMINES ISRAEL’S democratically elected governments by funding organizations that defame the Jewish state

        and seek to deny it the right to defend itself,” the statement also said.

      2. to Wildcat, vsimni si, ze z toho napisu büdös zsidó je slovo zsidó 3krtnut0 a napůl smazané, takže ono to neni o antisemitismu, jak by nam chtěli Sorosovi poskoci nabulíkovat, ale čistě a jen o maestro Sorosovi a jeho armade poskoku a roztleskavacu barevnych revoluci.

        1. Hej. Ale vyzera to tak ze to madarska vlada vzdala a plagaty aj tak odstrania.

          1. Jj, pisou ze je odstrani, po 14 dnech v tom ale nevidim problem, ucel uz to splnilo.

  2. Mnoho z tzv. křesťanských hodnot je dávno vyjmenováno přímo v Ústavě ČR, Chartě OSN a dále v zákonech ČR. To co potřebujeme je tento stav udržet a důsledně naplňovat, například potíráním islámu, který je neslučitelný s právním řádem ČR a čelní představitelé ČR místo aby ho potírali, tak mu podkuřují, viz nedávné povolení halal jatek.

  3. Krasa, bilance multikulturalismu v Nemecku za posledni mesic….
    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-12/month-multiculturalism-germany-june-2017

    kolikpak tam mame vrazd a znasilneni… hm deset ? To je docela slusna uroda na okurkovou sezonu, kdepak asi nase zidokrestanske hodnoty inzenyru z NDR udelaly chybu.

    To tam mame taky slusne pikanterie, jako znasilnenou desetiletou holcicku, ubodaneho petileteho chlapecka a dekapitovanou seniorku.

    Pamatujte u voleb, ktera CSSD chce importovat migracky podle EU smernic.

  4. http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2017/07/09/20170714_pope1.jpg

    Tlemici se trump se zachmurenym papezem Frantiskem a k tomu dve cerne cuchty, no reknu vam, Salvator Dali by to nevymyslel lepe.

    K tomu uz jen chybi nadpis, ze Vatikan prave usty svych pastyru vzkazal vsem krestanum v USA, ze volbou Trumpa se dopustili smrtelneho hrichu, jakoby Vatikan mel co kafrat do svetskych zalezitosti a politiky.

    Nebyl to snad Jezis, ktery tvrdil, ze co je Boziho, patri Bohu a co je cisarovo, patri cisari ?
    Lol.

  5. Nepodpořit je je dobré zejména proto, protože na dějiny Evropy měli vliv tak maximálně negativní a moderní společnost je proto založena na osvícenství, antice a Římském právu, křesťanství NAVZDORY. Pokud by včas nebyla od sebe oddělená církevní a světská moc, nebyli bychom dnes o nic dál než ti tataři.

  6. PÁTEK V KHALIFÁTU GERMANISTAN (28.7.2017).
    Německo.
    V supermarketu Edeka v pátek odpoledne v německém Hamburku zaútočil muž na několik zákazníků mačetou, uvedla policie. Původní informace hovořily o tom, že muž bodal lidi dlouhým kuchyňským nožem. Na místě je jeden mrtvý a čtyři zranění, jeden z nich těžce. Policie útočníka zadržela, jeho motiv není znám. Vyšetřovatelé tvrdí, že jednal sám. Deník Bild s odkazem na vyjádření svědků napsal, že muž během řádění volal Alláhu akbar (Bůh je veliký).
    Tyhle dramatické pátky se už i v Říši začínají stávat tradicí a původní německé obyvatelstvo si pomalu zvyká.

    Katolík, ani budhista to prý nebyl. VIDEO https://www.youtube.com/watch?v=c2PzXnAHO0c

    1. Jenze ovcane na nej vzali kresla a zidle, coz jsou v Germanii vzhledem k rozmerum zcela bez pochyb zakazane zbrane, takze az to projde fasistickym, ehm, pardon, risskym aparatem, tak predpokladam, ze brzy budou tyto casti nabytku v Germanii zakazane. Chudak Pakistanec se tim zcela jednoznacne citil ohrozen na zdravi a zivote. Ted si Germani budou moci sedat jen na koberecky. A od priste i hlavou k Mekce.

Komentáře jsou uzavřené.

D-FENS © 2017