Blatný, a nechtěj oni jít taky na fotbal?

Featured Image

Poslouchaj, Blatný, já mám takovej nápad, Není to teda úplně průlom, ale jim to pomůže a nám to neuškodí, takže je to win-win.

Blatný, já jich mám celkem rád. Vašnosta nejsou žádnej mastermind, to fakt ne, ale nejsou zlej a to je hlavní. Já taky nejsem nijak zvlášť chytrej, já jen koukám na věci a hledám mezi nima souvislosti.

Když chtěj, mluvěj pravdu, Blatný. Třeba to o těch obětech autonehod, že mezi ty mrtvoly započtou kdekoho. Aby taky ne. Mrtví prd ví, nebudou to rozporovat. To s tím, že lidi mají používat rozum bylo taky dobrý. To jsou takový ty momenty, kdy jim pod respirátorem spadne maska.

Vždycky když jich vidím v tom nepadnoucím saku, jak si popondaj desetkrát za minutu ten respirátor, tak si říkám, že je to vlastně dobré znamení, protože jich nemaji marketingově podchycenýho. Bába ani Miloš s nima nepočítaj, takže jich ani nenatunili jako Alenu. Neinvestovali do nich. Nikdy jich nevzali mezi sebe, mezi tu kastu fakt špičkovejch zmrdů, co si pakujou kapsy na testovacích setech pro děti. Přemýšlel jsem, Blatný, co voni vlastně jsou. A pak jsem na to přišel. Voni jsou pojistka. Lidi si myslí, že pojistka je něco kvůli bezpečnosti, ale vono s pojistkou je to ještě jinak. Je to levná součástka, která se montuje do zařízení, aby se obětovala a řízeně shořela, když je problém, a ochránila ty dražší kousky. A voni jsou ve vládě tak jen proto, aby řízeně shořel a nevodpálilo to něco dalšího.

Vědí, Blatnej, co se dělá s vypálenýma pojistkama? Jakou mají perspektivu? Nikdo neopravuje pojistky. Nepořádá jim pohřeb. Nikde nejsou výstavy vypálených pojistek. Vypálená pojistka je míň než hovno. Jediný co zajímá majitele vadných pojistek je, jak se jich zbavit, aby se jim nezamíchaly mezi ty dobrý.

Prostě jich využijí a vodkopnou, Blatný, to je hotová věc. Žádnej post velvyslance v Grónsku nebo na Antarktidě. Jen se ještě neví kdy.

Voni by měli být rychlejší a vojebat je. Nasucho. Tvrdě. Bez lítosti.

Blatný, já nejsem vůbec stoupencem toho „společně to zvládneme“. Já nechci společně vůbec nic. Je mi u prdele, jestli někdo leží ve špitálu na kyslíku, protože kdybych se nedej Bože já ocitl ve špitálu na kyslíku, tak to bude taky každýmu u prdele, maximálně se mi budou intelektuálně zaostalý zmrdi z internetu posmívat jako teď Václavu Klausovi. Všichni tyhle „společně-to-zvládnem lidi“ jsou ksindl a pakáž. Ať si společně dělaj co chtěj, jeden druhýmu nebo všichni najednou, já u toho nebudu. Já si myslím, že by se měl každej starat hlavně o sebe. Jak se říká, kdyby se každej staral o sebe, jako se stará o druhý, bylo by o všechny hezky postaráno. A jim říkám rovnou, teď je čas, aby se postarali o sebe.

Lidi dělaj chyby. Voni jí taky udělali. Kdo dělá pro šaške, ten zažije cirkuse. Teď je nejvyšší čas to napravit.

Ještě nejsou ztracen, Blatný. Proud teče pojistkou, ale ještě ji nepřepálil. Můžou z toho ještě vycouvat a žít normálně. Za nějaký dva tři roky všichni zapomenou, že byl nějakej ministr Blatný. Vrátěj se někam do nemocnice, budou čumět sestrám na kozy, a až sestry padnou na hubu, tak na prdele. Svět bude zase v pořádku. Uviděj.

Podívaji se, Blatný, takovej Prymula. Člověk by řekl, lampasák a demagog, a jak byl flexibilní. Došel si na fotbal, zafandil si a teď je z toho venku. Nebo soudruh Kulveit. Takovej perspektivní soudruh, a už je taky někde za horama. Myslej si, Blatný, že až bude Kulveit psát C.V., že tam napíše, že pomáhal organizovat největší epidemiologický provar v Evropě? Taky vysmahnul včas. Občas podepíše online nějakou petici a to je všechno. Takovej zmatenej marxistickej čuráček a zvládnul to. A co třeba ten jejich PES? Ten už to taky zabalil. Oni vědí, kolik dneska vychází PES? PES je v útulku.

Je čas se vodjebat, Blatný.

Doporučuju buď jít taky na fotbal, nebo zkusit tu restauraci u Šeberáku. Daj si dlabanec, daj si pivko, bez jedný roušky, bez druhý roušky, bez respirátoru. Pro jistotu podepíšou taky nějakou tu protivládní petici, s tim maj zkušenost. Ráno si sbalej, loučit se nemusej, s náměstkama beztak nekomunikujou, vodjedou do Brna a bude to za nima.

 


26.02.2021 D-FENS

12345 (633x známkováno, průměr: 1,10 z 5)
31 205x přečteno
Updatováno: 26.2.2021 — 20:52
D-FENS © 2017