2401 ZMRDÍ ODYSSEA

Featured Image

Interplanetární síť NEGANET, last info 26.4.2587

Dnes byl kompletně přeložený fragment deníku nalezený před 5 lety v bažinách Prägell slavnostně předán antropologickému muzeu. Tímto také děkujeme překladatelskému týmu a věnujeme i památku obětem  zmrdovlády.


Čtvrtek

Komise sektoru 227, čtvrť 96 , pododbor schvalování povolení udělení plných zmrdských práv pro burany a vohnouty dnes konečně ocenila můj čin ( za patřičné daňové úlevy jsem udal větší část rodiny berňáku ) a udělila mi zmrdí list!

Pátek

Dnes jsem se poprvé probudil jako zmrd! Je to krásný pocit. Už nejsem jen obyčejný buran, larva zmrda, ale skutečný, velký, samostatný zmrd. Konečně mohu požívat veškeré výhody plynoucí z plného začlenění se do naší krásné zmrdské společnosti.

Budu moct mít zmrdstevní byt, služební Septavii TTDYX budu si moct vzít nějakou pěknou zmrdici a budu moct chovat doma člověka. Jen váhám, jestli si mám pořídit samičku nebo samečka. Kamarád měl samičku a říkal, že si s ní skvěle užil – hrůza, je to zoofilní prase. Sameček je sice dražší, ale zase se dá vycvičit na různé šikovné činnosti a domácí práce. Nevím, asi se zajdu poradit k veterináři. Jsem z toho celej mimo, skočím do baru.
 

Sobota

Sakra, včera jsem to asi přehnal. Mám z toho hlavu jak střep. Ale mám kontakt na jednu fešnou, mladou zmrdici ze sousedního sektoru. Je dost v pohodě, menuje se Irena, její táta je ředitel farmy na lidi, takže má všechny možný modely doma a zkouší, kterej je nejlepší. Zítra k ní mám skočit na návštěvu. Akorát se trochu stydím, že nemám žádnýho člověka, ale třeba mi nějakýho dá…kéž by.
 

Neděle

Skvělý !!!! To byl jeden z nejlepších dnů mýho krátkýho zmrdskýho života. Je prostě úžasná. A její táta taky – ukazoval mi, co všechno se dá s lidma dělat a slíbil, že to nejlepší mě ještě naučí, že prej je mnohem lepší je pěkně postaru deptat pomocí různejch psychickejch fíglů a ne jako dneska přístrojema. Už se na to moc těším.
 

Pondělí

Konzultace pro poradenskou činnost při zakládání poradenských firem – tak se jmenuje moje nová práce. Dělám asistenta manažéra druhého konzultanta náměstka pro vedlejší činnost konzultačních firem pro poradenskou činnost jiných konzultačních firem. Přidělili mi pár člověků a už se těším jak si s nima užiju podle návodu Irenina táty. Hned jsem si jednoho zavolal a ztepal jsem ho do bezvědomí a ani jsem vlastně nevěděl za co. Byla to docela sranda, jak se zhroutil. Ještě teď se směju.

Úterý

Vlastně na tý práci nic není. Skoro se trochu začínám nudit. Byl jsem určen k participaci na projektu prezentace postupu konzultace strukturálních změn poradenské firmy pro kterou děláme konzultaci. Sice jsem na tom nic neudělal, ale stejně jsem si na zvýšil kredit pomocí prezentace v suprpointu 4000, kterou zpracovali mí lidi přes noc.

Středa

Dneska jsem taky zjistil, že když si lidi zprudim moc, tak nemakaj a moje oddělení má pak blbý hodnocení. Chtělo by to postoupit trochu vejš. Ale jak na šéfa ? Budu muset vymyslet způsob, jak se dostat na jeho flíček – to už bych měl pod sebou několik oddělení, akorát bych si musel dávat majzla na ty pode mnou, aby mě taky nesejmuli.
 


 

Tolik ukázka z přeloženého denníku „Já, zmrd“. Vyzýváme tímto čtenáře, ať rozhodnou, zda zde mají být uveřejněny další ukázky z deníku. Dále přikládáme úryvek ze staťe profesora Tály, ředitele zmrdologické sekce antropologického muzea, která je určena především mladší generaci, která nejenže nepamatuje Zmrdovládu ve své hrůze, ale ani mnohdy neví, co zmrdi byli a jak došlo k jejich zániku.

…..zmrdská společnost se tedy vyvíjela zprvu celkem slibně. Po úplném vítězství nad lidmi, ovládnutí světa a nastolení zmrdovlády, se nejchytřejší ze zmrdů chopili velení a dokázali nastolit velice snadno manipulovatelný společensko-ekonomický žebříček, kde podobně jako v pyramidové hře vysávali většinu společnosti ku svému prospěchu. Tento typ zmrdů byl nejnebezpečnější, protože oplýval určitým intelektem a byl schopen relativně logických úvah a závěrů, což jej činilo velmi silným vůči zmrdům rozeným, kteří byli natolik fixováni na vlastní zmrdství a jeho dostatečné aplikování a prosazování, že občas zapomněli, kdo vytváří hodnoty, na nichž jsou závislí. Tento fakt, jak se později ukázalo, se stal základem pádu zmrdovlády. Zmrdi metamorfovaní postupně vymřeli, protože vzhledem k otrockému přístupu k lidem se neměli z koho přeměnit. V důsledku toho zmrdi rození ztratili schopnost vytěžovat lidi a podřízené zmrdy, což nezadržitelně vedlo ke zhroucení systému v relativně krátké době…..

pro neganet  –bb– , –qw–


 
 


by Burton Bell & QWAS
 

12345 (Zatím nikdo nehlasoval)
168x přečteno
Updatováno: 28.11.2015 — 0:08
D-FENS © 2017