Proč musí loupežník ven - zpět na článek

Počet komentářů: 91

  1. On totiž marketingový guru ANO 2011, pan Marek Prchal, má velice rád film Vrtěti psem: https://youtu.be/hMU6WxByOM8?t=3m47s

    1. Díky za odkaz! And now for something completely different: Má-li marketingový guru ANO 2011 Marek Prchal na sobě v roce 2013 mikinu „Karlím vola“, může být současné spojení Bureš-Zeman věrohodné?

      1. Marketingový guru je nadstranický. Bakalův team zřejmě škudlil na výplatách.

        1. Je zajimave, ze nemoralni prizemni prase jmenem Zeman haze zachrane lano nemoralnimu prizemnimu praseti jmenem Babis.
          Ale mnohem zajimavejsi je, ze partaj, ktera si rika CSSD a ktera onanuje nad protiustavnimi zakony (treba namatkou SPRDEL) a ktera zuby nehty zameta vsecky kauzy, ktere by mely sanci dotahnout to az k Ustavnimu soudu stejne vehementne skrze srackomety hlasa, ze Zeman porusuje ustavu tim, ze nehodla odvolat Babise hned a tady a okamzite, , jen co si to Sralbotka ujasni, co vlastne chce (jestli odvolat sebe, nebo Babise, nebo z nej delat mucednika nebo co vlastne…).
          Jo kdyby ve srackometech stejne aktivne bojovali proti SPRDELi, to by bylo..

  2. Ale což, alespoň je veselo. Představte si, jaká by to byla nuda, kdyby byl prezidentem nějaký zasloužilý profesor egyptologie.Stejně je to jen takové kočkování. Důležité jsou dvě věci, které se budou řešit: zbraně a připrchlíci.

  3. Jistěže. Každému, kdo absolvoval ZVS ve vyšší funkci než je vojín základní služby je jasné, k čemu jsou klamné cíle a jak se využívá předstírané ofenzivy pro snížení tlaku nepřítele na hlavní frontě. Kájínek je kouřový granát.
    A myslím, že náš „nejnižší šlechtic“ na Hradě má ještě několik podobných hraček.

    OFF TOPIC: Nicméně se Zemanem souhlasím v tom, že novináři jsou jen prodejná špína. Už třetí den vartují před věznicí aby…
    Aby co? Aby jejich stanice byla první? Opravdu si namlouvají, že národ tak šíleně baží zrovna po jejich zprávách?
    To je narcismus!! [;>))

  4. Me by zajimalo jestli Kajinek vubec vi, co je to Internet, FB, TWITTEER, YOUTUBE, Smarphone a podobné moderní věci, ktere jsou na ohromném vzestupu poslední dekádu. Vi vůbec ze uz Nokia neni špičkou v mobilech?

    BTW. Neni špatné mít v politickém boji k ruce zabijáka, který nemá co ztratit. Kvalitní žolík v rukávu Zemáka a Babišáka. Myslím, že Drahoš brzy z kandidatury na hrad upustí, protože dostane nabídku, která se neodmítá. :-)

    1. Kajinek nebyl nalozeny v tekutem dusiku. Byl v uplne normalnim lochu, s televizi a novinama.

  5. Zeman sice delal v prognosťáku, ale … když poprvé oznámil Kájínkovo propuštění, tak Bohuš ještě hledal slovo demise ve slovníku a Pelta spokojeně šíboval prachy na ministerstvu.

    1. ale to jste nemel takhle napsat na rovinu, dfens se potreboval vyblit a ted jste mu zkazil pachut v hube.
      Ale jako konspiratorsky teoretik je dobry, to se mu musi nechat.
      Clanek za 5, zadne prekvapeni. Zacinam mit podezreni, ze to pise nekdo z jeho rodiny, nejspis dite, protoze uroven clanku odpovida zakladni skole (mysleni).

    2. A kdy poprvé Miloš „natvrdo“ oznámil, že dá Kajínkovi milost? Nebylo to náhodou tak, že to vypustil jako pokusný balonek ve stylu „uvažuji, že dám Kajínkovi milost“? Ono se s tím pak dá v budoucnu skvěle pracovat a „dát“ milost, když se to hodí, např. před prezidentskými volbami, nebo třeba i dříve za účelem odlákání mediální pozornosti. V každém případě, ovce v této zemi chtějí svého Jánošíka a Miloš jim ho dal.

      1. Miloš jim dal kulové a ne Jánošíka. Kájínkovo odsouzení smrdělo od samého začátku. A na začátku je také nutné „výrobce Jánošíka“ hledat. Že si tím vylepšuje svůj obraz, není sporu. Ale nějaké „odlákání pozornosti“ od těch dvou šašků, to fakt ne. To ani není v jeho silách. Na to by potřeboval celý Mírov Kájínků a ještě by to bylo málo.

        1. Tak, Jánošík je venku. Sice to podělal ohozem, ale nemluvil nijak z cesty a nechal se do Prahy odvézt dodávkou TV Prima. To taky o něčem svědčí.
          Celé to smrdělo od samého začátku. Flojdi se potřebovali zbavit jednoho mafiána, co si pouštěl hubu na špacír a jeho dvou cigánů. Nač teda hledat skutečného pachatele a ukázat tak na sebe, když „vhodného kandidáta“, lumpa a zloděje, kterému nikdo neuvěří, máme hned o kousek vedle v cele. Tak jenom trochu přiohneme spravedlnost, budem všichni držet basu jako mušketýři, dodáme soudci noty, podle kterých má hrát a bude vymalováno.
          A můžou se všichni advokáti i filmaři v ČR i posrat. Udělal to a hotovo. Diskuse či nějaké přezkoumávání se nepřipouští.

          1. ale no tak. diskuze se samozřejmě připouští, minimálně od tý doby co zdrhnul z lochu. kafrá se o tom furt. Přezkoumání by mělo smysl kdyby se objevily nějaký nový důkazy. což se pokud je mi známo nestalo. btw, filmaři ať se klidně poserou, názor tý sebranky nemá žádnou váhu.

            1. Spousta rozsudků je u nás taková… divná. Z doby nedávné Kramný. Důkazy bylo vhodně vykládat, třeba neschopností Egypta. Ono fakt není málo, že samotní bachaři mluví o naší spravedlnosti tak, že když prostě někoho odsoudit chtějí, tak odsoudí a basta. A to se bavíme o lidech, kteří odsouzeným nevěří ani nos mezi očima!

              1. Copak Kramný … ale Nečesaný, to je něco. Si fakt nepamatuji, ale jsem samozřejmě laik, že by NS hodil něco KS/VS s takovou razancí na hlavu a to dvakrát za sebou a vyžádal si změnu soudce.
                Jinak myslím, že pokud se chce, tak se dá na hodně let strčit do lochu úplně každý a téměř za cokoli …. ale to je asi všude.

                1. Depends, do zahraničí tolik nevidím, ale nemyslím si, že by tam měli tak kreativní vykladače práva, jako jsou někteří soudci u nás…
                  (ostatně mám i ten pocit, že třeba pachové stopy v US neberou tak vážně jako u nás)

          2. Chvilku jsem se díval na televizi. Opětně ujištěn o tom, že ČT24 je sračkomet ráže Gustava. A ten velmi užvaněný, mladý angažovaný svazák -tuším Drahoňovský se jmenuje- tož to je něco. Takového sluníčkového hyperzmrda, manipulujícího naprosto všechny, s kým mluví, si nepamatuju ani z časů Československé Televize a jejího jednoho programu – a že to bylo taky něco. Ale takto manipulujícího a dezinterpretujícího zkurvysyna by na obrazovku nepustili ani komunisti v obavě, aby se náhodou nějak nevhodně nezeptal nějakého, zrovna zpovídaného soudruha. Tohle drzé čelo by žvanilo o multikulturní integraci a nutnosti se přizpůsobit i v okamžiku, kdy by za vedlejším sklem podřezával opičák jeho babu.
            To, co ten sviňák na obrazovce předvádí, je ukázkou typického psychopata, v tomto případě nebezpečnějšího o to, že na první pohled působí velmi pohotovým, bystrým a informovaným dojmem. Samozřejmě jen na toho, kdo není informován o tom, co jsou novináři a speciálně čeští televizáci za svoloč a nikdy s nimi nepřišel do styku. Já bohužel z pracovních důvodů mnohokrát. Pokud bych měl zfleku a na první dobrou uvést název silně přezmrdované organizace, tak je to právě ČT. Nemám nepřátele, ale mít je, tak ani jim nepřeju setkání či nutnost spolupracovat s takovým hovadem, jako je Vollner. Oni to ostatně prokazují ve zprávách dennodenně – ty dvě další přisírky do počtu, Takáč s Borkem, ti jenom tvrdí muziku. Pizdy typu Tvarůžkové a Witovské radši nekomentuju.
            Napadá mě, že z hlediska zmrdologického i genetického by bylo zajímavým biologickým experimentem, kdyby ta druhá, Witovská s tím svazákem mohla nějak otěhotnět.
            Jsem přesvědčenej, že výsledkem by byl doslovný zmrdí antikrist – něco, co si zatím neumíme ani představit, koncentrované multikulturní a lidské zlo, jaké jsme ještě nepoznali.
            Poznám, pokud někdo dělá něco jen pro peníze a před nadřízenými zápal pro věc předstírá, anebo je pro věc skutečně zapálen a dělá to z vlastního přesvědčení, že tomu opravdu sám věří. Tenhle Drahoňovský, to je vážně něco. Udělejte si chvilku a až se zase něco většího semele, až někde zase čmoudi pozabíjejí desítky lidí, tak toho tvora na obrazovce pár hodin pozorujte. Jeho nadřízení vůbec netuší, koho tam mají…
            A zvláště pak to všechno vystoupí nahoru, podobně jako stará špína v momentech, kdy ČT24 zežloutne nějakým dalším teroristickým útokem a svazák spustí. Sleduju to v podstatě jen tehdy, když se ve světě něco semele, já si o tom čtu z relativně seriózních médií na internetu a pak se jako starej blb jdu dobrovolně nasrat pohledem na ČT24. Asi abych se zase ujistil nebo co, že část mých daní a povinné výpalné jsou ještě stále investovány do té nechutné žumpy.

            1. Myslim se trochu mylis. Oni nemluvi za sebe, oni jsou jako slapky placeni za to, aby „profesionalne“ lomili rukama, hazeli usmevy anebo naopak aby skakali do reci, odvadeli pozornost a pouzivali manipulativni techniky. Tyhle techniky jsou jen soft skills, rekneme tomu prezentacni dovednosti advanced. Pro ty kreteny Lojzy co koukaji na telku a v zivote o tom nic neslyseli to staci, ti by se nechali oblbnout kymkoliv, pokud uz jsi na nejakych kurzech byl a vis o cem je rec, tak poznas, ted pouzil techniku tuhle, ted tuhle, ted neco zatlouka, ted odvadi pozornost…
              Protoze ani ti superzmrdi z CT , co svoje techniky brousi a lesti dnes a denne, nejsou tak uplne profici a pusobi vselijak mozne, jen ne prirozene a uvolnene. Oni ani neumi reagovat, maji predrpipravene otazky podle scenare a jedou presne po lajne, kam nekoho chteji dostat a zadna odchylka neni mozna, to by jim dosel predpripraveny scenar. Na ceskeho politika to v pohode staci. Kdyby tam dostali do diskuse fakt nejaky format, nekoho, jako Putina, tak je rozebere behem minuty na hadry a drazi svazaci by akorat cumeli a blekotali, protoze vlastnim mozkem nic vymyslet neumi. Jsou to totiz jen namezdne slapky bez nazoru a bez znalosti, proste presstitutky a kurvy.

              1. As Mr. Putin recently said:

                It’s hard to imagine what these people, who generate such nonsense and rubbish [about Trump’s alleged ties to Russia], can dream up next.

                What surprises me is that they are shaking up the domestic political situation using anti-Russian slogans. Either they don’t understand the damage they’re doing to their own country, in which case they are simply stupid, or they understand everything, in which case they are dangerous and corrupt. – Vladimir Putin –

  6. Už to tady fakt zoufale potřebovalo změnu, ale řešit to snůškou konspiračních teorií jak z Blesku a věřte nevěřte dohromady, tos to jako fakt moc nenarovnal :-D

  7. Že je propuštění Kájínka umělá mlha je jasné každému a to z článku poznat je. A pokud jde o dvojnásobnou vraždu, zdá se že se tím může člověk i proslavit. Zrovna bych o dvou výtečnících věděl, tak kdyby měl někdo zájem :c) …

  8. elegantni by bylo, kdyby oddelal babu

  9. Dvě ankety na Nově. První: jste pro trest smrti? 90 % ano. Druhá: jste pro amnestii pro Kájínka? 90 % ano. Paradox? Bylo-li by, to první, nebylo by to druhé. Vox populi, Vox nejí:).

    1. Nahodou, tohle dava perfektni smysl. Napr. v USA nechteli Clintonovou, protoze ta byla jasne pro valky na Blizkem vychode, pro paktovani se se Saudy, pro valku v Koreji, pro neocony, vojenskoprumyslovy komplex a pro bezuzdne zadluzovani se, ochranu velkych bank a deep state ve Washingtonu. Takze lidi zvolili Trumpa, ktery ovsem nyni v diametralnim rozporu se svymi predvolebnimi prohlasenimi zrusil vsecky sve klicove body, zed s Mexikem vyhandloval za rozpoctove provizorium, misto hledani vztahu s Ruskem poslal na Syrii Tomahawky, v Koreji jsou momentalne dve letadlove lode a je to tam krok od nuklearni konfrontace a Saudove dostali rekordni dodavku zbrani tusim za 800 miliard dolaru.

      Aneb pomalu dorusta generace politiku, na ktere maji CIA uplne vsecko, co si mysli, s kym se stykaji, kdo je jejich slabina a mozna, i co meli na veceri. Volby nic nezmuzou, protoze volici nemaji proti agenturam a profikum zadnou sanci. I kdyby nebyli nasi politici debili, jako treba nas Konvicka a Vyvadil, kteri se pro jistotu odvarili sami, ani je nikdo nemusel topit ve vykonstruovanych srackach. Takova Merkelova musela asi hodne zlobit, kdyz je mekka a poddajna jako gumova Anca. To by me fakt zajimalo, co na ni maji.

      1. statni aparat pracuje za nase prachy proti nam.

Komentáře jsou uzavřené.

D-FENS © 2017